Kasko-Mini Onarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alevra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anadolu sigortanın bu imkanını bende kullanıyorum vede memnunum.;)

yıllardır araca kasko yaptırırız..bir kere bile kullanmadık..kullanmakta nasip olaz inşallah.ama hangi firmanın ne gibi hizmeti var öğrenmek iyi oluyor..

benim döşemede 2 tane sigara yanığı tamponda sıyrıklar vardı.. mini hasar kapsamında yaptırdım autoking te

150 TL çok komik bir rakam.Anlaşılan gerisi cebimizden çıkıcak...

gerısı cebınızden cıkmayacak tabıkı.ama bır sonrakı sene hasarsızlık ındırımı alamayacaksınız.eger hasarın maddı boyutu cok degılse tamamını cebınızden yaptırın. yanı hasarsılık ındırımınden kazanacagınızdan daha kucuk bır meblag ıse. hıc hesap yapmaya gerek yok kafam rahat olsun dersenız 150 lıraya kadar olanı mını hasardan yaptırın gerısını cebınızden odeyın .hasar dosyası acmasınlar

Anadolu Sigorta bu konuda en iyisi. Bu tür ufak sorunların genelde hepsi kapsam içine giriyor. Siz kahvenizi içerken kısa sürede işinizi yapıyorlar.(Autoking'te)

Kasko yaptırdığınızda da neyin kapsama gireceği ile ilgili mini onarım el kitapçığı veriyorlar. Resimli ve gayet aydıntalıcı.. Bence kasko için anadolu sig. ile çalışın.

3 senedir Anadolu sigortadan yeniliyorum kaskoyu,,mini onarımlardan da sorunsuz şekilde faydalandım

Geri