Kasko Problemi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AXA İyi sürücüye iyi fiyat kampanyası başlatmıştı.Yaklaşık 9 Senedir araç kullanıyorum.çok şükür hiç kaza yapmadım,hiç ceza yemedim yaşım 27,kasko yaparken benden 1400 ytl aldılar.çok zoruma gitti.daha öncede ak sigorta ya yaptırmıştım.onlarda yaklaşık fiyat verdiler.nedenini bilen varmı?(yalnızca son 2 sene kullandığım araçlar benim adıma ayıtlıydı. sebep bumu acaba)

muhtamelen

AXA İyi sürücüye iyi fiyat kampanyası başlatmıştı.Yaklaşık 9 Senedir araç kullanıyorum.çok şükür hiç kaza yapmadım,hiç ceza yemedim yaşım 27,kasko yaparken benden 1400 ytl aldılar.çok zoruma gitti.daha öncede ak sigorta ya yaptırmıştım.onlarda yaklaşık fiyat verdiler.nedenini bilen varmı?(yalnızca son 2 sene kullandığım araçlar benim adıma ayıtlıydı. sebep bumu acaba)

sebep aynen dediğin gibi yaşa göre kasko bedeli çıkıyor benim üzerime çıkan kasko ile babama çıkartıkları kasko bedeli arasında epeyce bir fark vardı sonuç olarak yaş küçük olunca kazaya cezaya pek önem verilmiyor potansiyel kaza nedeni olarak görülüyorsun :D

Arkadaşlar o zaman bunlara killik olsun diye kaskonun bitimine bir hafta kala arabayi perte çikarsam nasil olur.çok zarar edermiyim ?

Güneş Sigortayı öneririm, 3 yıldır benim kaskomu yapıyorlar,ayrıca kazada pert olan diger aracımızında degerini (poliçede yazan araç değeri) eksiksiz ödemişlerdi

birdahaki sefere güneş sigortadan fiyat alalım.devir ekonomi devri,sonuçta hepimizin kendine göre bütçesi var.sırf masraf olmasın diye jant ları değiştirmedim.kaskoya 1400 tlbayılınca zoruma gitti.

Kesinlikle garanti sigortayı tavsiye etmem ben de daha önce bir kere yaptırdım, pişman oldum.Dediğin gibi adamlar indirim filan yapmıyolar, herşey telefonla, ilgilenen yok.Şimki iki yıldır axa oyak a yaptıtıyorum.Arayıp ilgileniyorlar ilk yıl 1000 tl oaln kasko bu yıl 700 tl ye düştü.Tavsiye ederim.

Geri