Kasko sorununu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VHP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VHP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ara 2011
Mesajlar
142
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
arkadaslar 2009 1.3cdtı elegans aracım var cuma gunu kaska yaptırmak ıcın bı sıgorta sırketıne gıttım ve benım aracımın kasko bedelının 42 bın oldunu söyledı ve bana cıkan rakam 1300tl sızcede bıraz cok degılmı ne yapabılırım kasko bedelını dusurmek ıcın sızlerın aracların kasko bedellerı ne gözukuyo yardım lutfen yarın yaptırıcam yoksa
 
Bu olay tamamen yaş vs ile alakalı. Tc nodan girildiğinde nokta atışı fiyat veriliyor. Ama bence liberty ve eurekodan fiyat alın. Benim turgutluda bir acenta abim var sizi ona yönlendirebilirim isterseniz.
 
sagolasın tolga buarada baska astra kullanan yokmu ya kasko bedelı bukadar yuksek cıkarmı bence maksımum 34 35 cıkması lazım yasda sorunuda olsa 1300 baya abartı mıllet 700 800 öduyo:mad:
 
Kaskoda her modele uygulanan aynı tarife yoktur. Kasko indiriminde uygulanan birkaç şey; aracın kayıtlı olduğu ildeki trafik yoğunluğu (Yani Ankara ve Çankırı için istenen fiyatlar farklıdır) kullanıcının yaşı, aracı kullanan kişi sayısı, ehliyet yaşı, kapalı garaj, alarm ..... bu tür uygulamalar neticesi kasko fiyatlarında indirim yapılır. Ayrıca kazasız geçen her sene için ek hasarsızlık indirimi uygulanır.
 
yaşım 21 opel astra 2010 model araçım var kaskoyu 1.700 e yaptırdım dubai
 
arkadaslar bugun axa dan kasko fıyatı aldım en uygun full kaskoyu yapan yer orası cıktı 853 tl den axa hakkında bılgı sahıbı olan varmı nasıl bı yer bı sorun oldugunda ılgılılermı
 
Fiyat araştırıken bilmenizde yarar var. Sigortanızı ışık sigortaya yaptırmayın.

Bankasya laleli şubesinden tanıdık yolu ile ışık sigorta full kasko yaptırdım 2 sene hiç hasar almadım sağdece para ödedim. 3. sene ufak maddi hasar aldım bir kaç servis gezdim hiç birinin ışık sigorta ile anlaşması yok. En son çebimden 600 tl verip kendim yaptırdım paranın hesabıma geçmesini bekledim 5 hafta da 550 tl geçti ses çıkartmadım. police süresi bitmeden arabanın anahtarını kayıp ettim. Müşteri hizmetlerini aradım ne yapmam gerekli diye. Müşteri hizmetleri anahtar kayıbetmek teyminat dahilinde değil çaldırmanız gerekliydi dedi kapattı.
 
Axa'nın şöyle güzel bir huyu var kazasız olduğunuz sürece sizi sever size güzel fiyatlar verir. Fakat eğer kaza yaparsanız kaskonuzu kullanırsanız. Kasko yenilemede ki fiyatlar sizi üzer ve öyle fiyat çıkartırlar ki Axa'nın ismini unutursunuz.
 
Geri
Üst