Kasko?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence önce şirketlerin anlaşmalı olduğu servisleri kontrol et derim ben. ona göre seçim yapmanda fayda var. kaza anında ( allah göstermesin) anlaşmalı servise bırakırsın hiç uğraşmadan araba yapılır.
Ben yaptırmadan önce çok araştırdım aynı özellikli poliçe fiyatlarını karşılaştırdım. opel için en iyi fiyatı garanti sigorta vermişti o zaman. garanti sigortadan yaptırdım.
Sonra araba boydan boya çizilmişti ,polis raporu tutturup anlaşmalı servise gittim . Hiç bir prosedürle karşılaşmadım aynı gün eksper onayıyla arabanın tamamının boyanması kararlaştırıldı ve araba 10 gün serviste kalacak dendi. Bu süre içinde mağdur kalmamam için aynı segmentte ford focus dizel araç tahsis edildi sigorta firması tarafından. Böylece hiç bir mağduriyet yaşamadan arabasız kalmadan çözüme kavuşturuldu.

bencede kasko yaptır anadolu sigortayı tavsiye ederim bir araştır mini onarım paketi diye bir olayı var bence çok gerekli ufak tefek bir çok çiziği göçüğü döşemedeki yırtıkları cam kırılmalarının vs vs hasarsızlığı bozmadan yapıyor

benim verdiğim fiyat garanti(güven) sigorta 2si ortak bildiğim kadarı ile 99 yılından beri babam aracının sigorta ve kaskosunu oraya yaptırır. Ve opelle anlaşmaları var ve dediğim gibi 2007 opel corsa 955ytl tam kasko fiyatı.

Axa Oyak iyidir bir sorun yaşamadım. Hele ailende asker varsa daha iyidir. Ama yukarıda da bahsedildiği gibi anlaşmalı kuruluşunun çok ve iyi yerler olması en iyisidir. Parayı al parayı ver uğraşmazsın onlar kendi aralarında hallederler.

Geri