katalizör iptali

kat iptali olan arabalar tüv den geçemiyor diye biliyorum kat iptali araba sahibine faydalı bir şey hem performans sağlar hem ekonomi sonuçda katalitazör arabayla ilgili motrola ilgili bir şey değil tamamen doğayla ilgili egzos emisyonu ile ilgili bir şey aracınızın havaya daha az kirli gaz çıkarmasınıneden olan bir şey..

doğayı düşünecek kadar ucuz olsa herkes katalizörünü yeniler. doğayı bu kadar çok düşünseler 1700 1900 tl fiyat çekmezler. eee bizlerde bu pahalılıkta mecburen farklı yöntemlere başvuruyoruz.

ethembozkurt ben araçdan çok anlamıyorum zaten ilk aracım vectra 2004 model 1.6 olurmu benimkine

olue tabiki ama muayeneye girdiğinizde katı takın derlerse ne yapıcaksınız iptal çok basit bir şey çokkolay ..

ozamanda hurdacı bir arkadaşa rica eder taktırırım. sonrada sökerim

iyide ben keyfi olarak iptal ettirmedim sonuşta katalizatörü muayenede sorun çıkarsa artık mecburen taktırıcaz napalım

arkadaşlar olay katalizörü takmanız takmama olayı değil tüv de aracınızı egzos emisyonuna sokuyorlar emisyon değerlerine bakıyorlar katalisözürün görevi zaten emisyon değerlerini düşürmek

yani içi boş yada artık görevini görmeyen bir katalizörü yerine takmanızda bir şey ifade etmez zira görevini göremedikden sonra katsızdan bir farkı olmıycakdır..

dün bende katı iptal ettim kurtuldum araba süper cekiş oldu ve de inanmazsınız. ama fren bedalı sertleşti motor rahtladı arabadan zevk almaya başldım daha önce söktürseydim .. başka yerlerden arıza arıyorduk boşaymış tasviye ederim...

arkadaşlar benim vectra cd 2.0 da katalizörden ses geliyor ne yapmamı tavsiye edersiniz. içini boşalttırsam arıza lambası benimkinde de yanarmı.

vectra b gt de bu kat yetine headers var doğrumu? ve araçtan güzl bir ses geliyor gaza yüklenince uzayıp gidiyor. uzun yolda zırıltı yaptığı doğru.şehir içinde raahtsız etmiyor aksine araç kullanmayı zevkli hale getiriyor. bir servise götürmüştüm aracı, kat boş deil boş olsa burayı kesmeleri lazım demişti. durum nedir bilen biri yardım etse?

bu arada 2yıllık konuyu hortlattım ama bununla alakalı snuçta

Geri