Katalizörüm dağıldı

2001 astra

slm.katalizör fiatı hakkında bilginiz var mı? ilk gaz verdiğimde dizel gibi ses geliyor. bu katalizörün olmamasından mı kaynaklanıyor.

katalizörlerin orginalleri 1000-2000 tl arası yan sanayiler 400-500 değişiyo sanırım dizel gibi ses gelmesi belkide motorunuzla alakalı olaiblir genelde katalizör dağıldığında zırıltı gelir biraz ses farklılaşır bi ustaya gösterin

slm.katalizör fiatı hakkında bilginiz var mı? ilk gaz verdiğimde dizel gibi ses geliyor. bu katalizörün olmamasından mı kaynaklanıyor.

BENİMDE OPELİMDE KATALİZATÖR ARIZASI VARDI COK YERİ DOLASTIM FİYAT HİÇ BELLİ DEGİL DAHA SONRADA MASLAKTA BİR USTA BULDUM DAVUT USTA (0532 317 69 56)www.kardeslerotoegzoz.com O İŞİNE HEM GARANTİ VERDİ HEMDE UYGUN FİYATA YAPTI ŞİMDİ İSE BİR SORUM KALMADI ŞÜKÜRLER OLSUN.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BU KONUYU BELKİ FAYDASI OLUR

benim de katalizörün içi boş ama arabanın sesini seviyorum az fazla çıkıyor..bu arada emisyon testinden sorunsuz geçti arabam tüm değerler yeşil yandı ve belgeyi aldım.temmuzda da muayene var.bakalım sorun çıkaracaklar mı? çıkarırlarsa çıkma alıp takarım sonra tekrar çıkarırım diye düşünüyorum.

arkadaşlar herkese merhaba ben forumda yeniyim. bugün sanayiye gittim araçta yığılma, gaz yememe ve motor soğukken stop etme problemleri vardı. cihaza bağladılar. "catalyst system efficiency below threshold (bank 1) yazdı. usta oksijen sensörüdür dedi. yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar herkese merhaba ben forumda yeniyim. bugün sanayiye gittim araçta yığılma, gaz yememe ve motor soğukken stop etme problemleri vardı. cihaza bağladılar. "catalyst system efficiency below threshold (bank 1) yazdı. usta oksijen sensörüdür dedi. yardımcı olursanız sevinirim

öncellikle kendinizi tanıtım yapınız ve konuyu ilgili yere açarsanız daha fazla yardımcı olunacaktır.saygılar.

bende de yok kat çok rahat geçtim

Bende şu an çok memnunum araçta alt devirlerde farkedilir bi kayıp söz konusu olmadı yakıtta da değişen bişi yok araç üst devirlerde çabuk topluyor kendini

Geri