Kauçuk Paspas

Ynt: Kauçuk Paspas

Trafik seti zaten bayi tarafından değil GM'in kendisi veriyor diye biliyorum. Çantanın üzerinde GM yazıyor.

Paspas konusu Opel'de daima sıkıntıdır. O yüzden 2 aracımda da fiyatı bağladıktan sonra cümleye ....... ama paspas da bu fiyata dahil diye devam ettim (kauçuk).

Orjinal paspas da pahalı be arkadaş,ben de koparamamıştım bayimden.Allahtan bizim peder beye lastik alırken michelin vermiş de hemen atladım.

Hala almayan arkadaşlar için koçtaşta 15 tl ye halı paspaslar var gayet gusel alıp kırlenınce atmak daha mantıklı 1 setı sadece 1 sene kullansak bıle 5 senede 75 tl yapar benım 1 sene oldu hıc paspas almadım daha orjınal paspas uzerıne basıyorum cok onem vermıyorum bu konuya satacagım zaman tekrar orjınal paspas servısten alıp alacak arkadasa 0 paspaslı halde verecegım :)

farkındayım:)ama opel bayisi farkında değil sanırım sanki ekstra gibi sunmuştu..

biz yemeyincede yok indirim mindirim çeki vericez  fln toparladı..

drwaverunner link' Alıntı:
Trafik seti zaten bayi tarafından değil GM'in kendisi veriyor diye biliyorum. ևantanın üzerinde GM yazıyor.

Paspas konusu Opel'de daima sıkıntıdır. O yüzden 2 aracımda da fiyatı bağladıktan sonra cümleye ....... ama paspas da bu fiyata dahil diye devam ettim (kauçuk).

Koçtaş tan Corsa ve Doblo ya ucuz paspas aldım ama hem eğreti duruyor hem de iğrenç bir koku yayıyor, Astra ya 118lira + kargo fiyatıyla havuz paspas aldım hem cuk diye oturdu çok güzel görünüyor hem de sıvı kaba toz vb karşı araba tam koruma altında.

ben ve bir kaç arkadaşın aldığı ztech havuzlu paspası tavsiye ederim. internette aratırsanız bulursunuz  045thumbsup

mawci link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=439.msg31510#msg31510 date=1305109288]
ben ve bir kaç arkadaşın aldığı ztech havuzlu paspası tavsiye ederim. internette aratırsanız bulursunuz  045thumbsup

http://www.hepsiburada.com/Liste/z-tech-opel-astra-j-2009-sonrasi-3-boyut-tasarimli-orjinal-paspas-takimi/ProductDetails.aspx?productId=otelf13559&categoryId=20036208

arkadaşım ürün bu mu acaba nasıl memnun musun?
[/quote]
evet arkadaşım sn hllb nin kullandığı ürün o.. o gittigidiyordan almış ama..ben inceledim fiyat aynı..bana ayrıca çok memnun olduğunuda söyledi..

mawci link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=439.msg31510#msg31510 date=1305109288]

http://www.hepsiburada.com/Liste/z-tech-opel-astra-j-2009-sonrasi-3-boyut-tasarimli-orjinal-paspas-takimi/ProductDetails.aspx?productId=otelf13559&categoryId=20036208

arkadaşım ürün bu mu acaba nasıl memnun musun?
[/quote]
Ben de aynı ürünü kullanıyorum ve çok memnunum, sadece paspas biraz sert olduğu için taş parçaları topuğa denk gelirse ayağı kaydırabiliyor.

Geri