Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten hayırlı akşamlar Kayseri de 1.6 astra j aracıma afr ayarı yaptırabileceğim iyi bir otogazcı ve genel bakımlarını yaptırabileceğim özel servis önerileriniz var mı ilk Opel aracım araçtan anlamayan birilerinin eline düşmek istemiyorum
Muhtemelen az önce konuştuğumuz arıza lambası konusu hakkında bir konu bu da. Ben kayseri'deyim ve burada Opkay / ORHAN usta ve ya o yoğun olursa ki öyle oluyor genelde Bozdağ / Serdar usta var. Mekanikçi bunlar. Ama LPG ayarı yapan yer Olgun LPG 'ye gidebilirsiniz. Özel ve güzel aynı zamanda yetkili bir servis.
Muhtemelen az önce konuştuğumuz arıza lambası konusu hakkında bir konu bu da. Ben kayseri'deyim ve burada Opkay / ORHAN usta ve ya o yoğun olursa ki öyle oluyor genelde Bozdağ / Serdar usta var. Mekanikçi bunlar. Ama LPG ayarı yapan yer Olgun LPG 'ye gidebilirsiniz. Özel ve güzel aynı zamanda yetkili bir servis.