kayseride 2.5 cdx v6 usta onerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btlufk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btlufk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar yeni bir cdx 2.5 aldim araba orjinal paspaslarina kadar .arizalarinda goturebilecegim bakimlarinda goturebilecegim iyi bir usta oneriniz varmi bu arada lpg yok lpg taktiracagim hangi marka ustaui onerirsin8z

zavoli iyidir... ancak lpg taktırmadan baştan konuşun motor elektirik tesisatını kontrol etsinler ve motor elektirik tesisatı yanarsa yapmayı kabul etsinler... v motorlar sıcak çalışan motorlar ve genellikle elektirik tesisatı kavrulmuş oluyor lpg montajında ise kablo çekerken farkında bile olmuyorlar ve bir yerden gevremiş olan tesisat birleşim yapıyor. sonrasında motor elektirik tesisatı bobin buji kabloları elinizde kalıyor. bu olayı yaşayan ben dahil 7-8 tane 2.5 vectra örnek gösterebiliirim.. maliyeti ise 500 - 750 arası yeni tesisat ve her elektirikci yapamıyor. 250 tl motor ustası işçilik 250-300 arası bosch bobin 100 tl buji kablosu ve minimum 2 gün aracınız tamirde kalır... gözünüzü korkutmak için yazmadım ama bilin ve canınız bizimki gibi yanmasın diye uyarmak için yazıyorum. lpg servisi ile baştan konuşun ve uyarın titiz çalışmaları gerekir...

Ben orijinal olan arabanı kurcalatmamanı öneririm. Kötü bir ustanın eline düşersen dünya kadar para da harcasan aracın eski haline dönmez.

Geri