Kayseride gönüllerin vectrasi "c"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayseri'de organizasyon oldu geçen hafta.
Filmextreme tuning'in brunch'ı vardı. (:
Ayrıca bugün akşamda Hilton Club Park'ta MMPower sponsorluğunda bi parti var (:
Arabasıyla gelen çok olur (:

yaa görüyormusunuz birde haraket yok diyorsunuz bende fimexremeye gitmiştim beyazlı elantradaydık :) ben ople carban clerarle temizlemeden kayseride gezmiyecem diye yemin ettim :):)araba gitmiyor cünkü :D

arkadaslar egrı oturup dogru konusan bı ınsanım ben kayserıde bu oeganısazyonların tamamına katıldım hemen hemen kayserıde etlkınlıkler ılk mılenyum da basladı ıstanbulda bu 95 de basladı hala gerıdeyız... ve de ıst ankardadkı etlıklere gore cok hafıf...yorumlar gelsın... hatta ark.bır dernek kuralım kayseri oto tutkunları dernegi....

opelim.net olarak bir buluşma olmadı henüz sonuçta herkesin işi gücü oluyor ama bi haftasonu yapılabilirdi birşeyler son zamanlarda bizim üye sayısı arttı yazın bu kadar kayseriden üye olduğunu hatırlamıyorum umarım kısa zaman da birşeyler yaparız ;)

inşallah burak aynen bu sekılde degılerıde ayaralayıp mukkemmel bır etkınlık yapılabılır dıye dusunuyorum..hatta soguklar gelmeden başlayalım derim.

içi farklı gibi

aracın dışı vectra c de içi sanki vectra b gibi geldi yanlışım varsa düzeltin

hmm güzel parti bende gitmiştim :):) iyidi de erkenden gittiler bir sehir dısı gibi bir yere gitseydikde arabları yarıs yaptırsaydık öyle durduk :):)

Geri