Kayseri'den (J)elamlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YSF1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kayseri'den (J)elamlar :)

115 liğin performansı gerçekten çok güzel. Ben dün teslim aldım aracı. Henüz çok fazla km yapmadım. Tabi beklentiler çok önemli buradaki arkadaşların da söylediği gibi. Ben aracı henüz çok kullanamadım ancak araç hiç de size 1453 kg mış hissi vermiyor. Özellikle kalkışlarda. Akıyor gidiyor yani.

welllcommee

Keyifli forumlar..

hoşgeldiniz. aktif bir paylaşım içinde olacağınızdan eminim. Ne de olsa tolganın arkadaşısınız.Aracınız da şimdiden hayırlı olsun

Aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun  045thumbsup

Yusuf hoşgeldin opel Astra dünyasına :)

Bizim forum buraya mı taşınıyor ne oluyor; bir yönetici 2 mod burda aktif istelik modlarda astra var olaya bak :)

Baran_ link' Alıntı:
Yusuf hoşgeldin opel Astra dünyasına :)

Bizim forum buraya mı taşınıyor ne oluyor; bir yönetici 2 mod burda aktif istelik modlarda astra var olaya bak :)

Hoşbulduk kardeşim sağolasın. Bizim forumu bilmem ama yönetimin as elemanları burda :)

Ayrıca, Tolga kadar seninde emeğin var bu güzel forumdan haberdar olup gelmem hususunda :)

Her zaman dediğimiz gibi kardeşim, "Dostluklar asıl amaç, otomobiller bunun için araç sadece"

Hoşgeldin toprağım..bende aslen Kayseriliyim Alparslanda oturuyorum..İş nedeniyle ankarada ikamet etmeye basladım.keyifli forumlar.Allah gönlüne göre versin welllcommee welllcommee

Aktaş link' Alıntı:
güzel bir tercih yapmışsınız tebrikler hayırlı olsun
vigilante8 link' Alıntı:
֖ncelikle aracınız hayırlı olsun kaça aldınız
TOGI link' Alıntı:
welllcommee

Keyifli forumlar..
onurer link' Alıntı:
welllcommee

Güle güle kullanın aracınızı
dinojasie link' Alıntı:
hoşgeldiniz. aktif bir paylaşım içinde olacağınızdan eminim. Ne de olsa tolganın arkadaşısınız.Aracınız da şimdiden hayırlı olsun
Sercan link' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun  045thumbsup

Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkür ederim. Aracın fiyatını yarın netleştiricem, burdaki bayideki arkadaşım izinde yarın geliyor. Aracı ayırttım şimdilik, şuan liste fiyatı 38,482 olarak görünüyor. Arkadaşım  onun altına ne yapabilirse belli olacak yarın. İzmir Arkas'dan 37.750, İstanbul'daki bir bayidende 37.850 fiyat aldım ama Kayseri'den gitmeye değmez diye almadım oralardan, yol masrafı ile aynıya gelirdi hemen hemen. şimdilik park sensörü, orjinal paspas hediye sözünü aldım. Arkadaşa fiyatı biraz daha indirtip, birde karter ve cam film hediyesi ile İstanbul'dan getirtmeyi düşündüğüm cam çıtalarını ücretsiz serviste monte ettirirsem  yeter sanırım :D

kaanrevan link' Alıntı:
115 liğin performansı gerçekten çok güzel. Ben dün teslim aldım aracı. Henüz çok fazla km yapmadım. Tabi beklentiler çok önemli buradaki arkadaşların da söylediği gibi. Ben aracı henüz çok kullanamadım ancak araç hiç de size 1453 kg mış hissi vermiyor. Özellikle kalkışlarda. Akıyor gidiyor yani.

Sizinkide hayırlı olsun. Sizinde önceki aracınız dizeldi galiba, öyle okumuştum biyerde. Dizelden sonra artı ve eksileri neler. Neyini arıyorsunuz yada neyini daha çok seviyorsunuz. Aşırı bir performans beklentim yok ama hantlada kalmasın istiyorum. Zaten şu sıralar mecburen sakin sakin kullanıyorum. Daha önceki 2 benzinli aracımdan daha iyi olacağını düşünüyorum, Çünkü bir 1.3 Accent idi, biride 1.4 Focus :) Son aracım ise 1.5 Megane dizel. (Sırayla aldığım araçların motor hacmi istikrarlı bir artış göstermiş :D ) Yani diğer 2 benzinlimden daha performanslı ama dizelim kadar ara hızlanma ve yokuş performansı iyi olmasada üzmeyecek kadar olur diye bekliyorum. Ayriyetten son hızıda bu üçüden daha iyidir muhtemelen. Birde bu aracın ağırlığı 1.316 kg değil mi? benmi yanlış biliyorum.

Geri