kayserili vectra.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DR_703
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle binin temiz duruyorr masallah polisde gitsinde kayseri parkın önünde duran honda-golf-pejoculara bişeler desin mercedes sis yakarak geziyor orjinal galiba biz bir kere yaksaka hemen durduruyor :):)

hemşo yukarıda da yazdım eksoz çok paslı görünüyordu o son kısın....bende diskleri boyarken önce paslı kısmı tel fırçayla biraz temizledim sonrada vurdum boyayı.....bence paslıdan daha güzel görünüyor...

ilk başlarda biraz tedirgin oldum eksozdaki sıcaklıktan boya zarar görür mü diye ama disklerde sorun olmuyorsa eksozdada olmaz dedim olmadıda çok şükür.....bence sizde deneyin...:)

kayserililik böyle bir sey olsa gerek siz simdi bunu satarken neler söylersiniz türkiyedeki tek ES modeli falan diye

yalanda değil ama tek ES modeli......avrupadan önce türkiyede....

beyaz bu araca yakışıyor:) ama yıkamak hastalık oluyor bazen.. tozu, çamuru hiç sevmiyo ama olsun..

686117042010001.jpg

964817042010004.jpg

371117042010.jpg

ön kaputa siyah folyo kaplattım...kimisi beğendi güzel olmuş dedi...kimisi olmamış söktür dedi...benim hoşuma gitti..başka araçlarda görmüştüm..beyaz olunca araba uygulama yatırmak istedim..sonuçta bu orataya çıktı...

Geri