Kaza Değil Cinayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun arkadaşım...

geçmiş olsun umarım ağır bir durum yoktur...

geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun babana acil şifalar.
Çok süratli çarpmış pert etmiş sizin aracı umarım kasko vardır yazık yaa sen düz yolunda gidiyorsun karşıdan dengesizin biri geliyor dalıyor kafadan...
içiyorsan bu meledi geçmicen direksiyona!

Amanın nasıl bir kazadır bu...Çok çok çok Geçmiş olsun kardeşim...Allah babana şifa,sizede sabır versin....

Geçmiş olsun
no içki no cry
1damlasıda 1 şişeside aynı benim için

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama maalesef babam o sabah vefat etti hastaneye ulaşamadan...kasko vardıda bu durumdan sonra araba kimin umurunda bizin arabanın içi tamamen dağılmış vaziyette ama görenlere göre audinin içinde bişey yokmuş... bundan sonraki tek gayretim o çarpan mahluğun çok ciddi cezalar almasına uğraşmak araştırdığım kadarıyla 18 yıla kadar hapis ceza istemiyle yargılanabiliyormuş... hani belki diyeniniz olur bu kadar acı içinde bunları düşünüyo diye benim gayem başkalarının canı yanmasın belki alkol alıp trafiğe çıkanlar vardır olaydan ibret alırlar diye...

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama maalesef babam o sabah vefat etti hastaneye ulaşamadan...kasko vardıda bu durumdan sonra araba kimin umurunda bizin arabanın içi tamamen dağılmış vaziyette ama görenlere göre audinin içinde bişey yokmuş... bundan sonraki tek gayretim o çarpan mahluğun çok ciddi cezalar almasına uğraşmak araştırdığım kadarıyla 18 yıla kadar hapis ceza istemiyle yargılanabiliyormuş... hani belki diyeniniz olur bu kadar acı içinde bunları düşünüyo diye benim gayem başkalarının canı yanmasın belki alkol alıp trafiğe çıkanlar vardır olaydan ibret alırlar diye...

Başın sağolsun, Allah sabır versin :(:(:(

Araba v.s. boş, inşallah o mahlukat mahkemede gereken cezayı alacaktır.

Başınız sağolsun.Ruhum sıkıldı konuyu baştan sona okurken.İnsan kılığındaki ne olduğu belirsiz yaratık umarım en büyük cezaları alır.

başın sağolsun ALLAH sabır ihsan eylesin :( :( :(
ALLAH o mahlukatıda bildiği gibi yapsın

Geri