kaza esnasında ve sonrasındaki prosedür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsterseniz bende biraz kaskodan parayı alma aşamasından bahsedeyim:Önce kaskoyu yapan şirketteki üs düzey birni tanıyan başka bir üst düzey bulunur.Bu iki kişinin görüşmesi sağlanır.Sonrasındaki hıza artık sende yetişemezsin.Eksperdi pert yazısıydı noterden vekaletti bir anda bunları seni hiç araya karıştırmadan halledip paranı ( ki asla almayı umduğun para olmaz ) bir anda hesabında bulursun.Allah kimseyi bu süreçlerle uğraştırmak zorunda bırakmasın

Şöyle ki:
Her polis yapacak diye bi şey yok ama olsun. Ben kaza yaptım, çarptığım adam tamamen suçlu olmasına rağmen (sağımdan geçip sola u dönüşü yaptı sinyal vermeden:eek: ben de arabanın sağ önü ile onun sol arka tekerleğine çarptım.) polisler bana kaskon var mı die 3 kere falan sordular. Ertesi gün raporu almaya gittim bi baktım beni arkadan çarpmış göstermişler. Çıldırdım. Kasko şirketine gittiğimde olayı anlatıım böyle böyle beni 8/8 göstermişler diye (daha hiçbir şeyden haberim yok) kasko şirketinin bana sorduğu soru aynen şu: polis sana kaskon var mı diye sordu mu? Ben de evet sordular ben de war dedim dedim sonra onlar da işte o yüzden seni 8/8 göstermişlerdir dediler. Kaskon olduğunu söyleyince bu adamın hasarını kendi kaskosu ödeyecek zaten deyip dayıyolar sana suçu. Aman diyim sakın söylemeyin. Poliçenizi de ruhsatta falan tutmayın. Beni yaktılar sizi de yakmasınlar.

Son düzenleme:
polis ile aynı anda kaskoyuda aramak gerekiyor mu? ben kaza yaptım şu an buradayım filan gibisinden...çekici ihtiyacı olsun olmasın kaskoya ne zaman haber verilmeli?

Geri