öhöm öhöm sami hoca forever,sami akin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :rockkurt.ibrahim' Alıntı:Bu yaşanmış olayı paylaşıma açtığın güzel olmuş.Güzel olmuşta bazılarına kulağına küpe olacağına hiç ihtimal vermiyorum.İnşallah olur ama çok zor.Ancak kendileri yaşarsa ozaman iş değişir. Bunuda gönül arzu etmez.
arifba' Alıntı:tamamiyle bir şeyleri yaşamamaktan yada görmemekten kaynaklanıyor diye düşünüyorum. bizde zamanında çok özendik bu tür şeylere fakat çevremizdeki abilerden gördük ki sonu çok kötü...ondan sonra hayatımıza çeki düzen verdik..şimdi ise en zevk aldığım şey müziğimi açıp koltuğuma yayılıp şağ şeritten gitmek..
en güzeli bence bende aynı senin gibi yapıyorum kardeşim..arifba' Alıntı:tamamiyle bir şeyleri yaşamamaktan yada görmemekten kaynaklanıyor diye düşünüyorum. bizde zamanında çok özendik bu tür şeylere fakat çevremizdeki abilerden gördük ki sonu çok kötü...ondan sonra hayatımıza çeki düzen verdik..şimdi ise en zevk aldığım şey müziğimi açıp koltuğuma yayılıp şağ şeritten gitmek..