kaza sonrası araç kiralama hizmeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2 hafta önce kaza yaptım aracım yetkili serviste 2 haftadır tamirde.
aracı teslim ettiğimde kasko şirketinin eksperi kiralık araç isteyip istemediğimi sordu. istemiyorum dedim.
alacağım araçla kaza yaparsam, arıza yaparsa, ne kadar güvenilir bir araç olur vs düşüncelerle hakkım olmasına rağmen ücretsiz olarak verdikleri aracı almadım.
ancak bu süreçte araca çok ihtiyacım oldu.
aracı almadığıma pişman oldum.
sizce kaza sonrası kiralık araç alınmalı mı?
kiralık araç ile ilgili ne gibi sıkıntılar doğabilir veya doğmaz?

Şirketler bu tür hizmet için öncelikle ellerinde bulunan araçları veriyorlar, bu araçlarda genellikle şirketin kullandığı hizmet araçları veya çalınıp bulunduktan sonra sahiplerinin teslim almadı araçlar oluyor.

zaten size verecekleri araçlar "tam kaskolu" olası bir durumda şirket her şeyi üstleniyor tabi hata sizde değilse ;)

zaten size verecekleri araçlar "tam kaskolu" olası bir durumda şirket her şeyi üstleniyor tabi hata sizde değilse ;)

Aynen.

biz aldık önce sümbül verdiler sonra dizel isteyince 0 km corsa veriler. yerdeki poşetlerini ben söktüm. ama bize 7 gün ile sınırlandırmışlardı verdikleri aracı bir sıkıntı doğmadı hiç...

geçen arkadaşın mercedes i servise götürdük, işi uzu sürecek dediler size araç verelim dediler. bizim hoşumuza gitti hemen tamam dedik. imzalar atıldı kapıya bir çıktık 2 kişilik smart abooowwwwww..... havaalanı vip de değerli birini karşılayacaz, takım elbise kravat gran tuvalet iz :D....kıza ablacım bu ne bunla havaalanına nasıl gideriz , gitsek bile alacağımız zatı muhterem i buna nasıl bindirecez bu araba 2 kişilik. baktık olmuyo başka bir araç çağırdık s350 mercedes. onla havaalanından misafiri aldık , smart lada dolandık çok eğlenceli bir araba. millet gördümü uzaylı görmüş gibi bizi gösteriyor yolda:D

Suç sende ya da değil. Bunun önemi yok. Senin aracın neyse kiralık araçta da aynı haklar var. Suçlu olsan da aracın nasıl olsa kaskosu var. Burdan karşılanır.Sen derkn genel yazdım :D

Suç sende ya da değil. Bunun önemi yok. Senin aracın neyse kiralık araçta da aynı haklar var. Suçlu olsan da aracın nasıl olsa kaskosu var. Burdan karşılanır.Sen derkn genel yazdım :D

tolga kardeşim iş öyle değil işte :D sigorta şirketlerinin araçları zaten tam kaskolu ancak hatalı sensen aracı kaskodan yaptırıyorlar ve hatalı olan sürücüden de ücteri talep ediyorlar ;)

Bunu araştırdım ben de bu yolla araç kiralamıştım. Aynen dediğim gibi dediler. Tutanak tuttuğunuz zaman hiçbir sıkıntı yok dediler.

yalnız bu olay kiralık araç için değil, biz kaskonun tahsis ettiği araçlar için konuşuyoruz. iş kiralık araçlara girerse tabiki senin dediğin gibi olur.

Geri