kaza sonucu arabanın hali

Aslında baştan hiç çarpmamak lazım. Çarptın mı isterse 2 airbag açılmadan temiz kalsın, aracın kaporta bayağı bir baş ağrıtır. Tabi tüm bunlar sağlığa hiçbirşey olmadığı zaman geçerli. Önce sağlık.

Geçenlerde otoyolda ilerlerken önüme bir minibüs geçti. Minibüs gibi şeylerin arkasından gitmemeye calışıyorum, cunku yolun ötesini göremiyorum. Yolun ötesini göremediğim durumlarda sağ ayağım frende tetikte giderim.

Ancak tüm bunlar dahi bir kaza olmamasının garantisi değil tabi ki.

Öncelikle geçmiş olsun.... toplandıktan sonra sat gitsin... ben olsam satarım...

Geçmiş olsun

allah daha beterinden korusun inşallah

Çok geçmiş olsun, cana gelmedi ya o na da şükür.

Çok geçmiş olsun

Coşkun çok geçmiş olsun. Allah (C.C.) kimsenin başına kaza bela vermesin. Hem zararı hem stresi, insanın ömründen ömür gidiyor.

geçmiş olsun kardeş.Az sadaka çok belayı defeder.

geçmiş olsun,ALLAH beterinden saklasın...

Cenk Bey geçmiş olsun,
masrafları kendide karşılasa bence siz polise bildirseniz derim,
bakın yanlış anlaşma olmasın ya canınıza birşey olsa idi? ne ile karşılayacak idi?
sonuçta bilmiyorum ama evlive çoçuklarınız vardır? hadi olmasa bile bu gibiler traktörde olsa trafiğe çıkıyorsa sigortasını yaptırmak zorundadır,ve siz bunu kabul etmekle bu gibilere yol açıyorsunuz unutmayın.
genede geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ama dediğim gibi ben olsam polis çağırır dava açardım diğer sigortasızlara ibreti alem olsun diye, önce kendi canınız sonrada geride kalanların hayatı bu kadar ucuz olmamalı

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cana gelmesinde mal hallolur

Geri