Kaza tespit tutanagının suresi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yihit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yihit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://forum.donanimhaber.com/m_39059848/tm.htm# arkadaslar geçen hafta ufak bi vukuatım oldu karsı taraf için kaskoyu bozunca bende dedim bizim aracıda yaptırıım öyle buyuk bişe yok tamponda ufak bi hasar var. şimdi sorum şu olucak bu tutanakların süresi ne kadar? Servise gidiyorum 15 gun diyo
s12.gif
kaskoyu arıyorum en kısa zamanda diyo tarih vermiyo inatla
s12.gif
bende işleriminden dolayı anca yaza yaptırmak istiyorum aracı acaba tutanıgın suresi geçer mi?? geçse bile tutanak olmadan duvara vurdm kardesim yapın arabamı diyebilirmiyim?

Kendi kaskonuz varsa duvara vurdum diyebilirsiniz, yalnız kasko şirketi bana da en kısa zamanda diyerek kesin bir süre vermemişlerdi lakin yaza kadar geçerli olacağını sanmam...

Hiç bir sigorta şirketi yaza kadar beklemez. Bazı kasko şirketleri belli miktarlara kadar olan hasarları beyan yoluyla gideriyor o yüzden araştırmadan aracınızı orya buraya çarpmanıza hiç gerek yok.

cevaplar için teşekkurler ancak benim asıl sorum şu nasıl olsa kazasızlık indrimim bozuldu diye aracımı istediğim zaman yaptırabilirmiyim? tutanaga baglı kalmadan? misal: "aracı park yerinde vurmuslar haberim yok alın yapın" deme hakkım var mı?

Geri