kAZA VE kASKO SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pp400
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ikamet adresinden belli bi km uzaklıkta olunca verir ama aynı şehirde vermez örneğin tatile giderken kaza yaptınız o zaman size yola devam edebilmenz için araç verilir...

hayır yapı kredi sigortadan aldık biz bu şekilde kaza ankara ili sınırları içerisinde oldu ve aracıda eve kadar getirerek teslim ettiler.

değigim gibi...evinin önünde park halinde aracına vursalar bile veriyorlar...

kesimlike kiralamaları lazım nerde yaparsan yap hatta ikamet etmediğin yerde yaparsan bile kaldığın yerin masraflarını kaskon öder ama araba kiralamanın süresi 7 gün die bilyorum maksimum;)

Son düzenleme:
bunu bi araştırmam lazım :) merak ettim

teşekkürler

:alkis: Walla arkadaşlar öncelikle yorumlarınızla bana destek olduğunuz için teşekkürler
Ama şöyle 2 durum çıkıyor ortaya
1. en yakın servise 220 km uzaklıktayım aracımın 15-20 gün kalmasının sebebi eksper+ parça bekleme+ onarma ve boyama son kontrol şeklinde sıraladılar.
2. si ise karayolunda hasar anında araç hareket edemeyecek durumda ise araç kiralamak zorundalar bunun adı da yol yardımı onunda max süresi 3 gün diye biliyorum
Şimdi burada benim sorunum farklı ben serviste aaracımın kalma süresi boyunca bana kiralık araç tahsis etmelerini istiyorum benim kaskom hariç (şeker sigorta) çoğu sigorta bunu yapıyor. Benim klozlarım full olmasına rağmen bana veremeyiz dediler birdaha kasko yaptırırken bence bunu göz önünde bulundurun önemli bir ayrıntı herkesi bilinçlendirmek için sizlerle paylaşmak istedim bilinçlenelim ki birimizin düştüğü hataya diğerleri düşmesin...
Bu konuda başka ne yapabilirim yazılarınızı bekliyorum ama servisten sonra ilk işim sigorta firmamı değiştirmek olacak ilk kazamda beni yarı yolda bıraktı çünkü

sana tavsiyem anadolu sigortadır... 2. olarakta arabanın kiralama süresi 6 gün sende kalabiliyor;)3. Kazayı gurbette yaptın diyelim:P kalacak yerin yok.Gidiyosun otelde kalıosun (tercihen 5 yıldızlı :):))parasını sigorta şirketinden alıyorsun;)

arkadaşlar veriomuş ben yanlış biliomuşum bizde axa oyak ve koç allianz var

--axa oyak aracın 24 saatte yapılamamsı ve axa oyak yardımdan çekici alınması durumunda veriomuş

--koç allianz ında süper oto poliçesi veriomuş

saygılar sunuyorum :) kasko yaptırırken kaliteden şaşmayın başınız ağrımasın... ;)

ya olurmu ray sig. bile 2 gün veriyo, vermesi lasım bence int. sitesinden bi araştır derim ben

aynı durumla bende karşılaştım kasko en fazla üç gün araç kiralıyorlar benimki öyleydi en azından öyle araç kaç gün serviste kaldıysa al sana o kadar araç demiyorlar

Geri