Kaza Yaptık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok buyuk gecmis olsuın kardes. cana gelecek mala gelsin. allah bi daha gostermesin

çok geçmiş olsun arkadaşım airbag bence acılmalıydı

3 gün önce ben hundayi ile orta refüşe girdim kemer takılı degildi ama tamponda hasar olmamasına ragmen yine acıldı

tekrar büyük geçmiş olsun allah bidaha göstermesin

aga78' Alıntı:
çok geçmiş olsun arkadaşım airbag bence acılmalıydı

3 gün önce ben hundayi ile orta refüşe girdim kemer takılı degildi ama tamponda hasar olmamasına ragmen yine acıldı

tekrar büyük geçmiş olsun allah bidaha göstermesin

aslında haklısın, bu kazada sanslıydık.aynı yonde seyreden araca arkadan carpıldı.corsanın hızı 95 km civarı tankerinde 65-70 km civarı hızla seyrettigini dusunursek 25-30 km bir hızla carpılmış aslında.Peki ben 100 km ile duran bir kamyona yaklaşırken, son anda farkedip frene bassam (aracın burnu iyice egilse) ve direkt altına girsem demekki darbe tampona degilde bu kazada oldugu gibi daha üste (motor kaputuna) gelecek ve ben belkide komple kamyonun altına girsemde airbagler acılmayacak ?? düşünüdürücü bir durum aslında
img01931fe0.jpg

Cok buyuk gecmıs olsun .

Cok gecmis olsun.Umarim abinin saglik durumu iyidir.
Allah daha beterinden saklasin.

EGITIM SART.( minibüs sürücüsü icin )

sensörler hemen tamponun arkasında değil biraz içeride motorun oralarda bi yerlerde her küçük darbede airbag ler açılmasın diye belli bi mesafeye koymuşlar mühendislere göre belli bi tehlike oluştuktan araç belli bi hasar aldıktan sonra açılıyor tabiki sizin ki biraz ters olmuş bu yüzden açılmaması normal gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri