Kaza yaptım acil cevap arkadaşlar !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar 10 yaş üstüne kasko yapmıyor firmalar, kaskosuz araca binmem şöyle önemli böyle kıymetli demeyin boşuna.
10 yaştan önce başlayan kaskoyu devam ettirebiliyosunuz ama benim gibi bi dönem sallarsanız tekrar yaptıramıyosunuz.

geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın. buz iyice çözülmeden yola çıkmayın. buz kazıma aparatı alın, yoksa market indirim kartları falan da epey işe yarıyor ;)

11 senedir kaskolu araba. Bu sene babam yaptırmasak mı dedi. 1000 lira civarı %60 indirim var 400 liraya geliyor. Valla sen bilirsin olmaz olmaz 12. sene de kaza olur elimizde patlar araba dedim. Ertesi gün bizim sigortacı getirdi şirkete bıraktı poliçeyi :D

Geçmiş olsun. Kasko şart.

gecmis olsun abi... bence sanayi yakinsa idare eder... buzlanmanin cozunmesini bekleseydin be abicim... allahtan arabanin altina tas girmis... ya biri olsaydi...

Öncelikle cok geçmiş olsun
kesinlikle kasko yaptırmalısın bence..

ben 93 model honda ya yapıkredi kaskodan full kasko yaptırmıstım.
cok komikti ama
sigortacı: araç honda ,kırmızı , tek kapı,çok fazla risk unsuru var.ama kazası herhangi bir kaydı yok çok ilginç :D :D :D (burda kopmustum zaten) dedi ve sadece diğer aracların kaskosundan 120 tl farkla kasko yaptrmıstm 2007 de :D

kasko şart abi ,türkiyede yaşıyoruz.

Geri