Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
furkancım çook geçmiş olsun çok üzüldüm ama takma kafana kaza bu oluyor.bizim buralarda daracık sokaklar çok tehlikeli gerçekten.
usta walla kendi arabama olmuş kadar üzüldüm.. hatta başlığı görünce daha önceki kaza sandım ama bu yeniymiş malesef
işin garibi bende bugün akşam 4 buçuktan 7 ye kadar falan balkandaydım.. sen sabah falan gittin galiba... bizim arkadaşın vectrası tamirdeydi bugün teslim almaya gittik....
seni korkutmayım ama 40 gün yattı ki sadece sağ çamurluk tampon klima komprösörü falan yapıldı (bu arada 10 milyara yakın faturası var)..
ordaki adam biz düzgün olsun diye ağırdan yaptık dedi bayağ özenildi falan anlamında...
bende geçen okulun çıkışında arkadaşın dur burda iniyim yok durakta inerim falan demesi yüzünden dalgınlık yapıp bitane combonun önüne atladım.. adamda haddinden fazla hızlanmış o ara ama sonuçta suç benim olcaktı kurtardık son anda... yani olmıycak şey deil sıkma canını.. bi süre özliycen ama arabanı
meftunn deme yaa o kadar kalırmı araba balkanı zaten sevmiyrum mecbur oraya gittim. keşkee odakla anlaşması olsaydıı. şimdi daha çok sıkıldı canım 40 gün ne demek yaa