- Konuyu Başlatan
Dogrudur birde 8 de 8 kusur degismiş %100 yada %50-%50 yada %0 hatali diye oolmus dogrumuduro kadar kriminal bir ınceleme olmuyor bu tür kazalarda
sonucu burdan paylaşın lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrudur birde 8 de 8 kusur degismiş %100 yada %50-%50 yada %0 hatali diye oolmus dogrumuduro kadar kriminal bir ınceleme olmuyor bu tür kazalarda
ben yani A araci duz karsiya gidecem diger arac yani B oda duz karsiya gidecek yani saga yada sola donme olaylari yokÇizilen krokiye göre suçlu A aracıdır.
abi sağdaki aracın geçiş üstünlüğü konusuna noldu
biraz aratirdim hiz siniri sokaklarda 30 diye birsey yok
Yerlesim yerleri 50 eger orasida oyleyse bnm hizim normal
Kaza nerede oldu bilmiyorum ama Sakarya'nın şehir içindeki dar sokaklarında 50 km hızla gitmek neredeyse imkansız gibi. Bu tür kazalarda çizilen kroki ve verilen ifadenin önemi çok büyüktür. İnşallah hakkında iyi bir karar çıkar da fazla mağdur olmazsın.
Evet sakaryanin özellikle cark cad. yakin yerlerinde 50 ile gidemem ama bnm gidecegim yer sakin biliyorsaniz erenler modern sanayi tarafi sonucu buraya yazacam masrafı,kusur derecelerini
o kadar kriminal bir ınceleme olmuyor bu tür kazalarda
incelemişler bu seferBugun karakoldan raporu aldim asli kusur karsida bnde ise tali kusur var yaziyor foto koyuyorum