Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

Bende şöyle alıcı gözüyle bakmadım değil. ((:

Yalnızca orjinal modifiyeci olmasam düşünürdüm. ((:

GNSpower link' Alıntı:
O servisin joker jantıymış, yanında duran yeni bir jant var takılacak olan, üzerindeki ise arabayı servis içinde itip kakmalarına yarıyormuş.

Benimde ilk tepelerine çöktüğüm konu o jant oldu zaten. (:

Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. Jantları değiştirdiler mi bu arada?

kaanrevan link' Alıntı:
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. Jantları değiştirdiler mi bu arada?

Cok sagolun, gordugum kadariyla sag janti sola takmislar soldaki hasarli jantinda yenisi gelmis, o siyahin yaninda duruyordu.

GNSpower link' Alıntı:
Cok sagolun, gordugum kadariyla sag janti sola takmislar soldaki hasarli jantinda yenisi gelmis, o siyahin yaninda duruyordu.

Jantın fiyatı ne kadar acaba bilginiz varmı?

kaanrevan link' Alıntı:
Jantın fiyatı ne kadar acaba bilginiz varmı?

Bilmiyorum ama servise yine gidecegim fiyatini ogrenirim sizin icin.

Tekrar geçmiş olsun Doğan Bey. Değişen parçaları hiç kafanıza takmayın, aracınız sizin gözünüze güzel geldikten sonra gerisi önemli değil bence :)
Bu arada arkadaşımın da dediği gibi servise bir uğradığınızda jantların fiyatını öğrenebilirseniz çok seviniriz :)

Geçmiş olsun. Aracınızın değişen ve boyanan parçalarından dolayı ikinci elde yaşayacağınız değer kaybını kusurla orantılı olarak karşı taraftan kanunen talep etmeyi düşünüyor musunuz?

chiv link' Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun Doğan Bey. Değişen parçaları hiç kafanıza takmayın, aracınız sizin gözünüze güzel geldikten sonra gerisi önemli değil bence :)
Bu arada arkadaşımın da dediği gibi servise bir uğradığınızda jantların fiyatını öğrenebilirseniz çok seviniriz :)

Tekrar teşekkür ederim, valla arabayı toplasınlar hele birde orasından burasından ses gelmezse dert etmeyeceğim gerçekten. (:

Yalnız dikkatimi çeken birşey oldu arabanın ön kelebek camını değişim için normal olarak sökmüşler. Sökmüşlerde yerine bir bant veya benzeri birşey germemişler. Arabanın dışından ortamın ne kadar pis ve tozlu olduğu belli. En büyük endişem bu toz şu an arabanın içine dolmuş/doluyor/dolacak. E arabanın içindeki tüm aksamın arkası toz yuvası oldu bile, bunlar ileride tahminimce gıcırdayacak, çıtırdayacak ve galiba ben bu servise yakın zamanda bodoslama dalacağım. Herşeyin ötesinde inanılmaz pis çalışıyorlar.

Burock3427 link' Alıntı:
Geçmiş olsun. Aracınızın değişen ve boyanan parçalarından dolayı ikinci elde yaşayacağınız değer kaybını kusurla orantılı olarak karşı taraftan kanunen talep etmeyi düşünüyor musunuz?

Çok sağolun.

Dava konusunu bilmiyorum. Nişana yetişmeye çalışan bir aileydi, çarpan genç çocuk gerçekten pişmandı. Birde arabayı ne zaman satarım o konuda da kararsızım. O yüzden gerçekten bilmiyorum.

Geri