Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

YunusÇelebi link' Alıntı:
Abi çok geçmiş olsun trafik işte siz ne kadar dikkatli olsanız da yalnız değilsiniz. Mal yerine gelir ama can gelmez derler Allah daha beterinden korusun :(

Çok sağolasın. Kesinlikle yalnız değiliz, neyse önemli olan kimseye birşey olmadı.

hakkinenk link' Alıntı:
:( Çok geçmiş olsun. Olan olmuş diyecek birşey yok. Değer kaybetme davası açılmasına genelde pek sıcak bakmasam da(küçük hasarlı kazalar) zararırınız büyük sayıldığı için ve karşı tarafın aceleciliği ve dikkatsizliği, sizin başınıza patladığı için mahkemeye verin derim. Şuan itibariyle satayım deseniz en az 2-3bin tl aşağıya gider. Maddiyat bir yana Allah beterinden korusun.

Teşekkür ederim. Önemli olan cana birşey olmadı, gerisi bir şekilde hallolacak artık.

drcoach link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun, görünce insanın içi cız ediyor ama onu orada yaşamadak bambaşka bir olay. Canınız sağolsun da gerisi nasıl olsa hallolur. Güzelce yaptırır yine ilk günkü gibi binersiniz, satarkenki zarar edeceğiniz 2-3 kuruşu da canınızın sadakası gibi düşünün.

Çok teşekkür ederim. Benim en büyük tesellim yüksek süratlerde meydana gelen bir olay olmaması. Sonuçta arabalar yapılır ama benim arabam savrulup bir insana dahi çarpsaydı suçsuz olduğum halde şu an bu kadarı için dua ediyor olurdum. Daha büyük şeylerin önüne geçilmiştir diye düşünüyorum.

IsmailASL link' Alıntı:
Abi çok büyük geçmiş olsun içim ezildi valla ya :(

Sizlere bir şey olmamasına şükür ama başkasının suçu olduğu için daha can sıkıcı durum :(

İnşallah en iyi şekilde sonuçlanır onarım işi tekrar geçmiş olsun :(

Sağolasın İsmail, inşallah sonu iyi olur, üzmez bizi. Cümlemizi trafikte Allah korusun.

Doğan abi çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Hasan abi çok sağolasın, cümlemizi abi. Sende çok çektin böyle durumlardan ne de olsa.

çok geçmiş olsun.üzüldüm yine ayarsız biri bizi bulmuş. pejo göçtüğüne göre bizim araçlar sağlam gibi.

geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış. en az hasarın sizde olmasına sevinmelisiniz...

dostum çok geçmiş olsun kendi aracımı çarpmış kadar çok üzüldüm içim cız etti...:((

bjk675 link' Alıntı:
geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış. en az hasarın sizde olmasına sevinmelisiniz...

Teşekkür ederim. Gerçektende iki araba arasında sıkışmış bir arabaya göre gerçekten iyi atlattığımızı düşünüyorum.

onur1982 link' Alıntı:
çok geçmiş olsun.üzüldüm yine ayarsız biri bizi bulmuş. pejo göçtüğüne göre bizim araçlar sağlam gibi.

Bizim araçların sağlam olduğunu diğer araçların sahipleri de ifade etti. Hatta özellikle Peugeot ile hasarımızın orantısızlığı çok dikkat çekici.

batigol1907 link' Alıntı:
dostum çok geçmiş olsun kendi aracımı çarpmış kadar çok üzüldüm içim cız etti...:((

Çok teşekkür ederim dostum, kesinlikle insanı üzüyor böylesi şeyler. Allah cümlemizi beterinden korusun.

Gecmis olsun doğan cim. Dedigin gibi cana gelmesin gerisi telafi olur.
Arkadaslarinda dedigi gibi degiscek yok gibi gorunuyo bencede duzelttir. 

Geri