Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

chiv link' Alıntı:
ևok geçmiş olsun, gerçekten içim cız etti ya. Bizler ne kadar arabalarımızın üstüne titresekte, birisinin dikkatsizliği yüzünden olan olaya bak...
Hiç merak etmeyin eski hali gibi teslim alırsınız arabanızı. Keyifle kullanmaya devam edin, hiç de dert etmeyin değer kaybını.
Eğer onu da kafanıza takarsanız arabanızdan keyif alamazsınız... Tekrar çok geçmiş olsun   :(

ևok teşekkür ederim. Valla değer kaybı canımdan olmadıktan sonra benim için gerçekten çok arka planda aslında. İnsan üzerinden vakit geçtikçe daha çok farkediyor bunu.

Neyseki arka stoplarıma birşey olmadı. Onları değiştirmeleri bana sanıyorum çok koyardı. (:

geçmiş olsun abi size birşey olmasın diğer araçlar fena durumda

Gökalp link' Alıntı:
geçmiş olsun abi size birşey olmasın diğer araçlar fena durumda

Sağolasın valla. Evet onları görünce insan daha çok üzülüyor.

Tekrar geçmiş olsun Doğan, trafikte uyanık olmak her zaman iyidir.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun Doğan, trafikte uyanık olmak her zaman iyidir.

Sağolasın Tolga. Öyle gerçekten, ne zaman ne olacağı belli değil trafikte.

Kardeşim çok büyük geçmiş olsun :(
Allah daha büyük kaza bela vermesin inşallah...

abı cok gecmıs olsun..

çok gecmıs olsun gordugum kadarıyla kaportada degısıcek bır sey yok derınlıgnı o kadar net gormuyorum fkaat guzel bır sulu zımpara ve ardından 4 5 kat pasta sonrasında o cızıklerın baya azalıcgnı sanıyorum . göcük varsada maslak MTC yı onerırım sıze . boyasız sekılde gocuklerı cekıyorlar.

çok geçmiş olsun yeni gördüm değer kaybı davası düşünebilirsin kesinde kazanırsın karşı taraf zararını karşılar

Abi geçmiş olsun şükürki size bişey olmamış.Maalesef böyle dikkatsiz sürücüler yüzünden insanın gözü gibi baktığı araçlarına zarar geliyor.Vardır bir hayır.Bence bu resimleri saklayın satarken işinize yarayabilir.Tekrar geçmiş olsun.

Geri