Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski aracım da benimde buna benze bir hasar vardı. Mini onarımdan Auto King e götürdüm, kaskomda 1 yılda 5 * 20 cm mini hasar hakkım varmış. Auto King deki eleman da 5 hasar hakkını da kullanalım tüm tampon boyansın dedi ve tampona 5 çarpı attı ve tampon mini hasardan komple boyandı. Kaskoya da hiç birşey yansımadı.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HasanM' Alıntı:
Eski aracım da benimde buna benze bir hasar vardı. Mini onarımdan Auto King e götürdüm, kaskomda 1 yılda 5 * 20 cm mini hasar hakkım varmış. Auto King deki eleman da 5 hasar hakkını da kullanalım tüm tampon boyansın dedi ve tampona 5 çarpı attı ve tampon mini hasardan komple boyandı. Kaskoya da hiç birşey yansımadı.
Hasan Bey mesajinizi gordukten sonra bende autoking de mini hasar onarimini kullanmaya karar verdim ufak bir ek ucret istediler onuda carpan adam odemeyi kabul etti bu sekilde sorunu cozmus olacagiz. insallah onarim sizinki gibi tatmin edici olur
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi