Geçmiş olsun. Bursada özellikle Minibüsler ayna kullanmaktan aciz olan insanlar..
Sadece Bursa da mı? Her yerde aynı minibüs şöförleri. 1 hafta önce kıl payı kurtardım bir tanesini...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun. Bursada özellikle Minibüsler ayna kullanmaktan aciz olan insanlar..
Sadece Bursa da mı? Her yerde aynı minibüs şöförleri. 1 hafta önce kıl payı kurtardım bir tanesini...
eywallah saol,cümlemizi...Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden sakınsın...
Geçmiş olsun
Kendini bilmez dengesizler var böyle yarıs pisti sanıyorlar yolları!!
eywallah abim saolasın... bu arada uğramıyosun abi hiç? her zaman çayımız kahvemiz var...Büyük geçmiş olsun..
arkadaşınıza geçmiş olsun, allah cümlemizi ayna kullanmayan öküzlerden korusun
saolun teşekkürler
geçen bitasi park ettiği yerden önüme çıktı, acı fren falan zor durdum ama arabayı kullanan sığırın küçücük kızı tam sol arkada cama yaslanmış bana bakıyodu, tam kızın durduğu yerden vurmak üzereyken durabildim, herif el işaretiyle özür dilerken sırıtıyodu bide...
çok geçmiş olsun...
bursadaki batçıkla öyle en azından dediğinizi gibi giriş çıkışı görünmüyot. trafikteki çoğu insanda batçığa girince allah ne verdiyse basıyo... işimiz zor.Geçmiş olsun, bat çık lar ekstra tehlikeli girmeden içi görünmüyor, girince çıkışı görünmüyor