kaza :(

Sadece Bursa da mı? Her yerde aynı minibüs şöförleri. 1 hafta önce kıl payı kurtardım bir tanesini...

Nefret ediyorum hepsinden. O yüzden elimden geldiğince Otobüs,Metro ve Taksi Dolmuşları tercih ediyorum. Ne müşteriye saygı var,ne insan canını düşündükleri var.. :mad:

arkadaşınıza geçmiş olsun, allah cümlemizi ayna kullanmayan öküzlerden korusun

geçen bitasi park ettiği yerden önüme çıktı, acı fren falan zor durdum ama arabayı kullanan sığırın küçücük kızı tam sol arkada cama yaslanmış bana bakıyodu, tam kızın durduğu yerden vurmak üzereyken durabildim, herif el işaretiyle özür dilerken sırıtıyodu bide... :mad:

Geçmiş olsun, bat çık lar ekstra tehlikeli girmeden içi görünmüyor, girince çıkışı görünmüyor :(:(

Geçmiş olsun geçen sene benimde arkadaşım gözümün önünde kaza yaptı karşı tarafın kırmızıda geçmesi sonucu ucuz atlattı ölse pisi pisine gitmiş olacaktı

Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden sakınsın...
eywallah saol,cümlemizi...

Geçmiş olsun
Kendini bilmez dengesizler var böyle yarıs pisti sanıyorlar yolları!!

aynen öyle, pistlerde görmek isteriz kendini şöfor sananları

Büyük geçmiş olsun..
eywallah abim saolasın... bu arada uğramıyosun abi hiç? her zaman çayımız kahvemiz var...

Sadece Bursa da mı? Her yerde aynı minibüs şöförleri. 1 hafta önce kıl payı kurtardım bir tanesini...

minibüsçülerin hepsi aynı, sinyal vermeye görsün, aynaya bakmaya gerek yok bütün yol onların

arkadaşınıza geçmiş olsun, allah cümlemizi ayna kullanmayan öküzlerden korusun

saolun teşekkürler

geçen bitasi park ettiği yerden önüme çıktı, acı fren falan zor durdum ama arabayı kullanan sığırın küçücük kızı tam sol arkada cama yaslanmış bana bakıyodu, tam kızın durduğu yerden vurmak üzereyken durabildim, herif el işaretiyle özür dilerken sırıtıyodu bide... :mad:

sizede çok büyük geçmiş olsun, allah korusun

çok geçmiş olsun...

çok saolun, allah hepimizi korusun...

Geçmiş olsun, bat çık lar ekstra tehlikeli girmeden içi görünmüyor, girince çıkışı görünmüyor :(:(
bursadaki batçıkla öyle en azından dediğinizi gibi giriş çıkışı görünmüyot. trafikteki çoğu insanda batçığa girince allah ne verdiyse basıyo... işimiz zor.

Çok Geçmiş Olsun..

Geri