kazaa...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onlyou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onlyou

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba hayırlı ramazanlar. 1 ay once falan 2011 model opel astra enjoyplus aracıma çarpıp kaçmıslar sol o camurluk pert baya goçmuş içine napamam lazım 500 tl diyorlar yaptırsam aracımın degeri düser mı kasko var ama deldirmek istemiyom yardımcı olursanız sevinirim...

Geçmiş olsun ne yazık ki ortalık sığır dolu. Cana gelmesin gerisi bir şekilde hallolur. aracınızın fotosunun çekin ve elinizde bulundurun. Tabi ki değeri düşer ancak neden değiştiğini sattığınız insan görür ve içi rahat bir şekilde alır siz de kolay satarsınız daha az kayıpla. 500 lira yan sanayidir çok büyük ihtimalle. Kasgodan alacağınız indirim 500 lira olmayacağına göre ayrıca orjinal parça olmayacağına göre kasgodan orjinal olarak yaptırmak daha mantıklı bence.

çok geçmiş olsun benim fikrime görede kaskodan yaptırmanız daha avantajlı olur kaskodan en fazla 200 tl indirim alırısınız cebinizden 500 tl verip yan sanayi yaptırmanın bence pek bi mantıgı yok birde zaten kaskoyu bu durumlar için yaptırmıyormuyuz bırakın yaptırsın kasko.

500 tl çok para hocam hem değişimin yetkili serviste orijinal parçayla yapılması sonraki alıcınında tercihi olur.Fotoğraflamayı unutmayın.

500 TL ye yan sanayi olduğunu zannetmiyorum bence orjinaldir tabi bu sadece çamurluk fiyatımı boyası işciliği bunların içindeyse bi fesatlık vardır. çünkü sadece plastik marşbiyeli 150 tl ye boyuyorlar gerisini siz düşünün. aracın fiyatı düşmesine düşer şuan 7-10 yaş araçlarda bile değişen olmayan tercih edilirken daha yeni bir araç 3-4 yaşında satılırken sıkıntı yaratır... çok çok geçmiş olsun bence kaskodan yaptırın arkadaşında dediği gibi 200-250 tl fark eder... en azından orjinal parça olur içinize siner....

Amortisör kulelerine kadar gelen bir hasar yoksa takılmıyorlar pek. Bunu sıfır araç bayisinde bir tanıdığımızdan duymuştum. Ama tabi en ufak şeyi fiyat kırmak için söylüyorlar.Normal şartlarda çok cüzi düşüşler oluyor bu tür hasarlarda diyordu.

Geri