Hic oraya buraya sormadan..arabayi vermeyecekleri kesinlestikten sonra solugu avukatin yaninda aliyorsun kardesim..cok gecmis olsun..Arkadaşlar merhaba. Bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bugün bir polis tarafından arandım. Hırsızlık masası mıymış neymiş. İşte telefonda adımı soyadımı söyledi. Arabamın marka model rengini söyledi. Varmı böyle bir araban dedi var dedim. Oturduğum yere kadar gelmişler benimle konuşmak istediklerini söylediler. Neyse polis olduklarına ikna olduktan sonra gittim yanlarına arabamın yurtdışından kaçak bir şekilde getirilmiş olup burdan bir pert kayıtlı arabanın şase numarasının çakılmış olabileceğini söylediler. Arabanın çekilip gerekli işlemlerin yapılması arabanın geçmişini tam olarak öğrenmeleri gerektiğini söyledi. (Yetkili servise götürüp arabanın beyninden şase nosuna bakacaklarmış birkaç bi araştırma daha yapacaklarmış) eğer araba kaçak bir şekilde getirildiyse arabanın geri verilmeyeceğini söylediler. Benim param nolcak dediğimde aldığın galeriden davacı olursun belki alırsın dedi memur ama ben pek ihtimal vermiyorum dedi. Şimdi bu aracı ben galeriden aldım. Onlarda yakın bir tanıdıklarından almışlar. O yakın tanıdığa da biri bu aracı borcu karşılığı vermiş galiba. Bu borcu karşılığı veren adamın bu tarz işlerden tutuklu olduğu ortaya çıktı. Şimdi herkes bir şekilde elindeki arabayı çıkardı parasını cebine koydu. Benim cebimden param çıktı üstüne araba da çekildi. Arabanın kaçak bir şekilde yurt içine girme ihtimali çok yüksekmiş. Araba geri gelmeyecek gibi. Ben paramı geri nasıl ne şekilde alacağım alabilme ihtimalin var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Arabayı alalı yaklaşık 8 ay oluyor.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi