15 eylül 2007 de dizel 307 de 4 kişiydik.ben arkadaydım,arabayı öğretmen arkadaş kullanıyordu..neyse rampa aşağı sağa doğru çok tatlı bir viraj var dönüş yolunda.viraj sağa doğru ve iç tarafı hafif çukur,90-100 km hızla rahatça dönülebiliyor.neyse bizm aracın sürücüsü tam o virajda araba sollamaya kalkınca virajın dışına taştı ve sol arka tekerlek mıcıra girdi,tutunmayı kaybetti ve arabanın burnu sağa doğru yöneldi yani solladığımız arabaya çarpacaktık.o anda çok kuvvetli bir kontra verdi tam sol taptı ve arabanın burnu aynı anda sola doğru baktı,baktı ama baktığı anda top gibi sekmeye başladı,sağ yanı üstüne devrildi ve 8-9 takla attı.ben arkadaydım kemerim takılı değildi ama kaza anında koltuğa öyle bir yapışmışım ki tırnaklarım koltuğa geçmiş.neyse taklalar durduktan sonra arabadan sürünerek ön camdan çıkmayı başardık.arabanın kapı direkleri sağlamdı önemli bir göçme olmadı.sonuç ölen yok ama omuz kırıklarıyla iyileştik çok şükür.o gün bugündür arabaya binince otomatk olarak kemeri takarım.hatta bazen polisi görünce kemere saldırırım ama çoktan takmış olurum.tebessüm ederim kendi kendime.