Ynt:
Merhaba, acaba bu kedi gozu ledlere f1 stop modulu uygulansa nasil olurdu
Merhaba, acaba bu kedi gozu ledlere f1 stop modulu uygulansa nasil olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tanidiginiz bir elektrikci varsa yapar basit bir islem ben öyle yaptim kapi kollari-kedi gozu led aydinlatmsina 35 tl gibi bir rakam ödedim ve memnun bir sekilde kullaniyorumpesimistyLE link' Alıntı:Bu ledlerden temin edip bizim takmamiz mumkunmu arkadaslar ben tekirdagdayim yapan yer ankarada ? Kedi gözlerini söküp göndersem yaparlar buyuk ihtimalle ama maliyette artacak.Yani kisacasi bu led leri bizim yapma ihtimalimiz varmi eğer varsa nasil bir led almaliyim ?
Emrah64 link' Alıntı:tanidiginiz bir elektrikci varsa yapar basit bir islem ben öyle yaptim kapi kollari-kedi gozu led aydinlatmsina 35 tl gibi bir rakam ödedim ve memnun bir sekilde kullaniyorum
evet kirzmizi.ledleri ben almadim elektrikcimde vardi ayrica kablo siyirma islemide yapiliyor bence bu islemleri garantiniz bitince yaptirin garantide sorun yasamayinpesimistyLE link' Alıntı:Ledleri sizmi aldınız yoksa elektrikçinizde varmıydı ? Kırmızı led dimi ledler ? Birde bağlantısı yapılırken kablo sıyırma gibi bi işlem yapıyorlarmı yani servis garantiden sorun çıkartmasın sordum çünkü garanti dışı kalır dedi plakaya decoder takacaktım.
Emrah64 link' Alıntı:evet kirzmizi.ledleri ben almadim elektrikcimde vardi ayrica kablo siyirma islemide yapiliyor bence bu islemleri garantiniz bitince yaptirin garantide sorun yasamayin
Taha abi yapmıştı daha önceden Çok güzel olmuştu onunkiler hatta garanti biter bitmez ilk yaptırmayı düşündüğüm işlemStskeep link' Alıntı:Merhaba, acaba bu kedi gozu ledlere f1 stop modulu uygulansa nasil olurdu