Ynt: Kedinin Arabama Olan Aşkı !!
Aynı şey köpekler için de etkili olu mu acaba 032questn Benim barakadan yapma garaja gündüz sıcakta köpek girip bütün gün yatıyor, komşunun beslediği köpek diye ve kıyamadığımdan da dolayı şiddete başvurmak istemiyorum, bütün gece de nöbet tutuyor hayvan garajın önünde Yalnız hayvan pireli ve her yere kılı yapışıyor tiksiniyorum haliyle 019cryy (Yazarken bile kaşınmaya başladım 002tuhaff )
niko22 link' Alıntı:Motorun içine giriyorsa pet bardaklara bir parmak kadar sirkeyi koyup motor kısmında dökülmeyecek şekilde uygun boşluklara sabitliyoruz, ben tablet naftalin de denedim ama araç ısınınca naftalinler eriyor umumi hela gibi kokmaya başlıyor araba Aracı sürekli park ettiğiniz yerde zemine bırakın naftalinleri ve aracın etrafında gezerek sirke dökün en sağlıklısı bu.
Aynı şey köpekler için de etkili olu mu acaba 032questn Benim barakadan yapma garaja gündüz sıcakta köpek girip bütün gün yatıyor, komşunun beslediği köpek diye ve kıyamadığımdan da dolayı şiddete başvurmak istemiyorum, bütün gece de nöbet tutuyor hayvan garajın önünde Yalnız hayvan pireli ve her yere kılı yapışıyor tiksiniyorum haliyle 019cryy (Yazarken bile kaşınmaya başladım 002tuhaff )