Abi yanlız yapı marketlerde 15 tl ye falan aynı markası ben kdv dahıl 6 tl ye aldım internetten aman dıkkat edın fazla para odemeyın
Hangi internet sitesinden aldın? PM yolla da bir bakayım baktım da 9 TL den aşağı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yanlız yapı marketlerde 15 tl ye falan aynı markası ben kdv dahıl 6 tl ye aldım internetten aman dıkkat edın fazla para odemeyın
hay hay yeter ki isteyin.Ahmet şimdi netten baktım da arkadaşın paylaşmış olduğu ürün Denizli den Türkiye ye sunuluyor artık siparişleri sen tedarik edersin
Okurken bulaşıkların üzerinde dünya dışı yaratıklar görüyorduk, hamam böcekleri doğal o yüzdenya ogrencı evı kırlenıyo falan bitlenmeye yakın temızlıyorum
Şaka maka bu yıl gene ıyıyım 2 yıldır bulaşıklarımın arasında hamam boceklerımı ararsnız hersey vardı bi ara inceleme altına alınacak dıye korkuyordum en son butun esyalarımı cope atmıstım bu yıl bi tava bi tencere 2 tabak 2 catal 2 kasık 1 bıcak tamamdır mutfak temız bende rahatım
Hangi internet sitesinden aldın? PM yolla da bir bakayım baktım da 9 TL den aşağı yok
hay hay yeter ki isteyin.
Okurken bulaşıkların üzerinde dünya dışı yaratıklar görüyorduk, hamam böcekleri doğal o yüzden
abi ozel mesaj gonderdım
Teşekkür ederim özel mesaj alındı alış veriş listeme ürün eklendi... iki tane vereceğim sipariş biri işe araç yıkarım birine tiner doldururum
Hayırlı olsun abicim
Umarım işinizi gorur.
Ndipi hangi siteden aldim özelden yazarmisin