eski aracım broadway de bir motor vardı içinde açma ve kapatma durumlarında farklı gerilimler gidiyordu. bundaki durumu net bilmiyorum dediğiniz gibi olabilir. gerçi yine yapılır kablolardaki gerilimleri ölçüp uygun bir kombinasyon yakalanabilir.daha once denemistik ama direk gerilim gitmiyomus beyin tarafindan kontrol ediliyormus... far anahtarina bakmistik 6 tane kablo geliyo ve hepsi farkli voltajda geliyo yani duz bir anahtar yok beyin tarafindan komutla aciliyo farlar... usta boyle soylemisti ben cok anlamiyorum...
bu arada astra H sahiplerinin bunlarla uğraşmasına gerek yok, onların araçlarında "follow me home" özelliği var (njoy ve üzerinde olduğundan eminim, essentia yı bilmiyorum)
yapılışı da yanlış hatırlamıyorsam (abimin aracında denemiştim) aracı stop ettikten sonra sol kapıyı (şoför kapısı) açıp anahtarı kontaktan çekin ve 1 kez selektör yapın (eğer bu şekilde olmazsa anahtarı çıkartmadan selektör yapın ikisinden biri). sonra kapıyı kapatın ve kilitleyin. ön kısa farlarınız ve geri vites lambası yanacak ve 30 (ya da 60) saniye sonra sönecek
tarif biraz opsiyonlu oldu ama kusura bakmayın hatırladığım kadarıyla yazmaya çalıştım