Kia Rio Deneyimim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qualite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakıt tüketimi pek hoşuma gitmedi açıkçası,yanlışım varsa düzeltin,30 tl benzinle 90-120 kmh lik bir hızla 100-120 km gittim diyosunuz.bana göre çok fazla böyle bi oran.

bir forumda okudum frene 3 kere basma hakkınız var diyor ısınınca disk hamur gibi oluyor ve durmuyormuş

Yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum. İbrahimin araçtan zaten biliyorum az çok, ve fiyatına göre başarılı buluyorum ayrı konu. Ancak kişiye ve şartlara bağlı olan göreceli kavramları beğenmişsiniz anladığım kadarıyla (motor sesi, rüzgar sesi, yol sesi, malzeme kalitesi) Bunlar hangi araçtan inip hangisine bindiğinize göre değişir...

yakıt tüketimi pek hoşuma gitmedi açıkçası,yanlışım varsa düzeltin,30 tl benzinle 90-120 kmh lik bir hızla 100-120 km gittim diyosunuz.bana göre çok fazla böyle bi oran.

rüzgar sesi varmı diye test etmek için o hıza çıktım sürekli 120 ile gitmedim

rüzgar sesi varmı diye test etmek için o hıza çıktım sürekli 120 ile gitmedim

ben 210'a kadar çıktım 110 dan sonra lastik ve rüzgar sesi fevkaladenin fevkinde :D

fakat şöyle düşünmek lazım çok yakın bir arkadaşımda 1.3 cdti corsa c var ve onu kullandıktan sonra rio çok daha sessiz geliyor haklı olabilirsiniz sonuçta arada 6 yaş fark var

ama benim eski cdx den sonra rio konfor bakımından tam bir ızdırap performans bakımından ise tam bir piskopat :D

Rio nun crdi sini baya kullandım.Gerçekten güzel araç ama vectra b den sonra biraz boğucu geldi çaıkçası.Dizelin torkunu hissetmeniz lazım, o kadar diyorum yani :)

Geri