Kilometrelerde Sahtelik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heyhat33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heyhat33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Araba almayı düşünüyordum aracın kilometresi 40000 diyor gerçek olduğunu nasıl anlayabiliriz bilgisi olan varmı?

Anlayada bilirsin anlayamayada eğer elektronik olarak düşürmüşlerse anlasılıyor fakat mekanik olarak düşürdüler se çok zor.Mekanik olarak düşürmek bu işi kafaya koyanlar için en garantili yöntem,elektronik ise 5 dklık iş fakat anlasılması kolay ve masrafı az.Teknikçi arkadaslar işi daha detaylı bilebilir.

boyası,koltuklarının yıpranıp yıpranmaması,arabanın çekiş gücü,direksiyon simidi ve göğüsün yıpranıp yıpranmadığı gibi bazı belirtilere bakılabilir. ama en garantisi servise götürüp göstermektir.onlar anlar yada bilgisayardan bakıp bilirler.
şimdiden hayırlı olsun.

Ben size şöyle bir tavsiyede bulunayım.
Sanırım almak istediğiniz marka opel mersindeki yetkili opel servisine gidin (Türkiyedeki herhangi bir opel yetkili serviside olabilir) aracın plakasını verin ve rica edin size aracın nerede kaç kere servise girdiğini,hangi parçaların değiştirildiğini, herhangi bir kazasının olup olmadığını verirler. Kolay gelsin

Yazmayı unuttum bu arada en son hangi tarihte kaç kmdeyken servise girdiğinide öğrenebilirsiinz ve içiniz rahat olur :)

Adem KOÇ' Alıntı:
boyası,koltuklarının yıpranıp yıpranmaması,arabanın çekiş gücü,direksiyon simidi ve göğüsün yıpranıp yıpranmadığı gibi bazı belirtilere bakılabilir. ama en garantisi servise götürüp göstermektir.onlar anlar yada bilgisayardan bakıp bilirler.
şimdiden hayırlı olsun.

:good: :good:

bakımları özel servisde yapılmışsa opel servislerinden alınan bilgi doğru olmaz...

Geri