Kilometrelerde Sahtelik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heyhat33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adem KOÇ' Alıntı:
boyası,koltuklarının yıpranıp yıpranmaması,arabanın çekiş gücü,direksiyon simidi ve göğüsün yıpranıp yıpranmadığı gibi bazı belirtilere bakılabilir. ama en garantisi servise götürüp göstermektir.onlar anlar yada bilgisayardan bakıp bilirler.
şimdiden hayırlı olsun.

aslında bu şekildede anlaşılır ama insandan insana kullanmadan kullanmaya fark eder kimi insan vardır araba 10000 km ama rezil gibidir kimi insan vardır arabası 100000 km de ama kız gibidir en garantisi servise götürmen en azından içinde uhde yada şüphe kalmaz

km si düşük kazalı bi araçla değiş tokuş gibi bi olay varmış mümkün mü böyle bişey

hiçbi şekilde anlaşılmıyo arkadaşım emin ol 2 sene önce 206 sattım göstergesinde problem wardı yaptırdıgımız adam km yi kafasına göre 20bin km düşürmüş araç 70 bindeydi 50bine inmiş bizde bişey demedik aracı satarken alan arkadaş serwise götürdü makinaya sokuldu bu arada araç serwis arabası bütün kayıtları war genede anlayamadılar km nin düştügünü

yusufaltintepe' Alıntı:
insandan insana kullanmadan kullanmaya fark eder kimi insan vardır araba 10000 km ama rezil gibidir kimi insan vardır arabası 100000 km de ama kız gibidir en garantisi servise götürmen en azından içinde uhde yada şüphe kalmaz
:good:

hertürlü bakımı serviste yapılmış ve kayıtları tutulmuş araçlar dışında , kilometrenin düşürüldüğünü anlamak malesef kesinlikle mümkün değildir .

Hiç unutmam benim 99 senesinde sattığım 92 model Corsa A yı alan amcayla nerdeyse ahbab olmuştuk. Bu amca benimde sonradan çok tuttuğum bi yöntem uygulamıştı. Hollanda dan emekli bu amca, arabanın orasına burasına bakmadan önce beni sorgulamış ve incelemişti.
işyerin nerde? evin nerde? gibi sorular sorup yaklaşık yarım saatlik bi sohbetten sonra kaporasını verip onu evine bırakmamı istemişti. Ertesi gün için sözleştik ve ayrıldık. Ertesi gün benim işyerime geldi. Yaklaşık 1 saat boyunca benim yanımda oturup bizim müşterilerle sohbet etti. Ondan sonra arabayı sanayide benim ustama götürdük ve orda arabanın neyi var neyi yoksa anlattık. Sonra arabayı almaya karar verdi ve ertesi günü parayı verip arabayı aldı. Kendisi hala 3-4 ayda bir bizim dükkana uğrar çay içer. ve daha güzeli sene 2007 amcam hala o arabaya sorunsuz biniyor.

Bence siz de araba alırken bu şekilde samimi olmaya çalışın. Çünkü bu tarz bi samimiyet yalan söylemeyi güçleştiriyor.

gdonmez77' Alıntı:
Hiç unutmam benim 99 senesinde sattığım 92 model Corsa A yı alan amcayla nerdeyse ahbab olmuştuk. Bu amca benimde sonradan çok tuttuğum bi yöntem uygulamıştı. Hollanda dan emekli bu amca, arabanın orasına burasına bakmadan önce beni sorgulamış ve incelemişti.
işyerin nerde? evin nerde? gibi sorular sorup yaklaşık yarım saatlik bi sohbetten sonra kaporasını verip onu evine bırakmamı istemişti. Ertesi gün için sözleştik ve ayrıldık. Ertesi gün benim işyerime geldi. Yaklaşık 1 saat boyunca benim yanımda oturup bizim müşterilerle sohbet etti. Ondan sonra arabayı sanayide benim ustama götürdük ve orda arabanın neyi var neyi yoksa anlattık. Sonra arabayı almaya karar verdi ve ertesi günü parayı verip arabayı aldı. Kendisi hala 3-4 ayda bir bizim dükkana uğrar çay içer. ve daha güzeli sene 2007 amcam hala o arabaya sorunsuz biniyor.

Bence siz de araba alırken bu şekilde samimi olmaya çalışın. Çünkü bu tarz bi samimiyet yalan söylemeyi güçleştiriyor.

Adam yakında gelir senden Zafiranı isterse saşırma:) :)

Geri