Öncelikle çok geçmiş olsun maalesef çevrede bu tarz insanlar çok düşmanlık çekememezlik yapan. Benim başıma bir kaç kere geldi.Bir keresinde arabanın galeriden geldiği günün gecesi biri ön çamurluğa tekme atmış.Sabah kalktığımızda sıfır arabanın çamurluğunun yamuk olduğunu gördük vakumla düzelttirdik.1-2 hafta sonra ise sabah kalktığımızda arka sileceği kanırta kanırta kopartılmış olduğunu gördük.Çizenleri hiç saymıyorum bile..Şu an eve yeni geldim...Gelirken arabama bir bakayım dedim.Arabanın kaldırım tarafında olan aynamı kırmışlar.Biz bur da böyle insanlara genellikle küfür ederiz.İçimizde ki siniri belki böyle boşaltıyoruz.Şu an bende sinirliyim.Şöyle düşündüm.Ben bu adamlar kimse (çocuk veya büyük bir varlık)camı kırarken görsem gidip kavga etsem bir de üstüne dayak yesem veya atsam hiçbir şey değişmeyecek.Bir tane cep telefonu alsam kırarken videoya kaydetsem (o an kendimi tutabilir miyim bilmiyorum)adamlar beni kaydederken görseler gelip beni dövseler veya yine kavga etsek ben dövsem aynam düzelmeyecek.Ben camımı kırarken görsem polisi arasam,kıranları bir şekilde yakalasak elimde delil olmasa adamlar yüzsüz yüzsüz biz yapmadık desem.Karakolda kendimi tutamayıp küfür etsem.Ben haksız olacağım.Cam yine cepten yapılacak.Şimdi bir sürü küfür ediyorum içimden.Nasıl bir memleketteyiz anlamadım.İnsanı insan değil,yönetenler yöneten değil,devlet memuru memur değil (benim memurum işini bilir) ticaret yapanı kazıklamak için fırsat kollar.( Bunlar bence acı gerçeklerdir.Ben genelleme yapmıyorum fakat çoğu insanlar böyle)Hangi anne baba evladını böyle yetiştirir.Veya o adam büyüyünce neden böyle olur?Nerede hata?Anne babalarda mı? Yoksa arabam yok diye araba çizen varlıklarda mı? Yoksa bütün suç para da mı?Bu forumun 20 bin küsür üyesi var.Çok samimi soruyorum aranızda araba çizen hiç oldu mu?Veya yayaya yeşil yanarken hiç umursamadığı? Bunları yapan zaten cevap vermez.Çünkü bur da oda insan kılığında gezen insanlardan olmuştur.Ben kendi adıma konuşayım,hayatımda kimsenin arabasını çizmedim.Benim arabanın hesabını kim verecek? Allah'a havale ediyorum.