Kimden Araç Almayı Tercih Edersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYSOP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kimden Araç Almayı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    112
Aracın durumuna daha çok önem veririm. Genellikle alacak olduğum kişinin mesleki ve sosyal durumundan ziyade bakış açısına önem veririm. Yine de bir kriter belirleyecek olsam muhtemelen apaçi gençlerden araç almazdım.

Kimden olduğu değil aracın durumu önemli. Gıcık oluyorum Dr dan Öğretmenden yada VS ireden yazan ilanlara. Diplomalı araba sanki :mad:

sahibinden olsun,
1-2 aylık sahibi olmasın,
at hırsızı olmasın,

Güvenilir olduktan sonra galeriden alırım. En azindan arac sorun cikardiginda gidecek yerin oluyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Güvenilir olduktan sonra galeriden alırım. En azindan arac sorun cikardiginda gidecek yerin oluyor.

Sizin gidecek bir yeriniz oluyor ama onların çoğu zaman yapacak bir şeyi olmuyor.

Galericilerden ve Emlakçılardan nefret ederim.
Aralarında mutlaka iyi olanlar vardır ama Allah onlara da işimi düşürmesin inşallah. Hep söylerim bunu.

Sizin gidecek bir yeriniz oluyor ama onların çoğu zaman yapacak bir şeyi olmuyor.

Galericilerden ve Emlakçılardan nefret ederim.
Aralarında mutlaka iyi olanlar vardır ama Allah onlara da işimi düşürmesin inşallah. Hep söylerim bunu.
Onceki aracimi da corsayi da ayni galeriden aldim, sakaryadaki opel bayisiyle calisiyor, cok sukur bi sorun cikmadi henuz. Ama diger galericiler icin hemfikiriz.

Kötü günde belli olur galericinin iyisi orası doğru ama Allah tecrübe ettirmesin diyelim (:

aracı satan vicdanlı olsun yeter, tabi bunu test etmek çok zor

aracı satan vicdanlı olsun yeter, tabi bunu test etmek çok zor

Benim aldığım adam abdestli namazlıydı,Allah adını verdi Bakım yaptırdım 1 ay oldu dedi,arabayı aldım gittim ne yağ bakımı yapmış,ne antifriz koymuş arabaya bildiğin su var kış günü motor Suyunda.lpg filtresi temizlenmemiş hiç.öğrendiğim şey varsa o da şudur kişinin sözüne bakmayacaksın.boya 2 tane dedi 3 tane çıktı.az çok anlar olduk 100 liraya bi tane boya kalınlığı Ölçme makinesi alacaksın,zaten test yerleri de aynı aletle BAKIYOR.kilometreyi sorgulayacaksın,egzoz ile mavi duman kontrol edeceksin,bi de arıza lambası yanıyor mu yanmıyor mu bakacaksın yeter.kuzenim bir ara Sahibindende Araba Alıp satıyordu,beraber çok araç bakmaya gittik.adamların araba sürüşünden bile anlıyorsun arabayı.kaldırıma sürtmeye kıyamaz,cam suyunda mavi camsil olur,antifriz yerinde olur,araç içi temiz olmasa bile en azından güzel koku koyar. mekaniği de düzgün arabaysa boyası pek önemli değil.bi de şu "doktordan,mühendisten,emekli askerden,çaycıdan " gibi ilan başlıklarından tiksiniyorum.

Bayandan olup da temiz olması imkansız gibi birşey ama nadiren de olsa çıkabilir ... ;)

Geri