Kimdir Bu Firma Yaaa??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PHaRUcK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin kişisel tercihi farklıdır.
Kırıcı,aşağılayıcı,hakaret boyutuna varan hiç bir hareketi,OPELİM Ailesine yakıştıramıyorum.

Bence de arkadaşlar, herkes dilediği yerde takılabilir.. burda da arabası farklı marka olup arka camında opelim stickerı taşıyan üyelerimiz var..

pejocuyum diyipte pejo arabalarına güvenemeyip yine opel alanlar bunlar. zararsızlar dert etmeyin arkadaşlar.

pejo tuning ama opele muhtaç ezik insan tiplemeleri kızmayın onlara ezikler yeterince bir de siz ezmeyin:kop: :kop: :bisiklet:

Herkesin kişisel tercihi farklıdır.
Kırıcı,aşağılayıcı,hakaret boyutuna varan hiç bir hareketi,OPELİM Ailesine yakıştıramıyorum.

Kimsenin kimseye hakaret etmesi gibi bişi zaten bize yakısmaz abi ama ben fuarda görüncede sindirememiştim içime bunuda görünce artık dayanamıo insan...

bu ne yaw_??nası sinirlenmiyim_??ya arabayı pejo alsaydı ya da sticker ı yapıştırmasaydı..burada olma sebebimiz neki bizim bu eziklere papuç bırakalım..

Bence de arkadaşlar, herkes dilediği yerde takılabilir.. burda da arabası farklı marka olup arka camında opelim stickerı taşıyan üyelerimiz var..

:good: +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri