kimin ev hayvani var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murry666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orta okuldayken güvercin besliyodum. en sonunda babam dayanamadı sattı hepsini... güvercin olayı tam bir hastalık herkez yere bakar sen havaya....:)

Ülke olarak imralıda bi it besliyoruz ya yetmez mi ? Ev hayvanı değil de daha çok dağ hayvanı diyelim ama sonuç itibariyle biz besliyoruz...Gerçi bildiğimiz itler onun yanında insan sayılır ya neyse... :mad: :mad: :mad:
Mehmet abicim dediğin gibi ama bu seferde hayvanlara hakaret ediyoruz onun yaptığını hiç bir hayvan yapmaz bence İt yerine mahlukat demek daha doğru ;)

Mehmet abicim dediğin gibi ama bu seferde hayvanlara hakaret ediyoruz onun yaptığını hiç bir hayvan yapmaz bence İt yerine mahlukat demek daha doğru ;)

O da doğru..! Hayvanlar bile ekmek yediği eli ısırmaz...! Bu başka bi şey, tarifi yok...!! Yeni gelenlerle birlikte kalabalık bi tür olmaya başladı bunlar...!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

Ülke olarak imralıda bi it besliyoruz ya yetmez mi ? Ev hayvanı değil de daha çok dağ hayvanı diyelim ama sonuç itibariyle biz besliyoruz...Gerçi bildiğimiz itler onun yanında insan sayılır ya neyse... :mad: :mad: :mad:
Mehmet'e katılıyorum...o yetmezmiş gibi bir de yavruları itler var...!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

yeni gelenler de onun yavruları işte...içimizde barınıyorlar zaten ...!!!!!!!!

Benim yok ama oğlumun 2 adet Kaplumbagası var.

dsc00014mj.jpg

O kadar özlüyorum ki boncuk gözlerini ve tasma taktırmayan o asi yanı ile kuyruğunu dikerek kırıtkan yolda özgür yürüyüşünü.....Çok özlüyorum ...:(

Geri