- Konuyu Başlatan
yooo bildiğimiz magma kırmızısı geceleri karanlıkta daha da açık duruyo rengi....Araci aldiginda ozel olarakmi sectin bu kirmiziyivauuuv =))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yooo bildiğimiz magma kırmızısı geceleri karanlıkta daha da açık duruyo rengi....Araci aldiginda ozel olarakmi sectin bu kirmiziyivauuuv =))
eee benimki tek kapı değil ama magma kırmızısıYau bnde o renk istemistim tek kapi babam olmaz ananen babanen biner falan dedi aldirmadi ... Ama 2. tercihimi aldim =) 41 kere Masallah tutututut =))
aynen arabayı aldığım ilk akşam çok tuhaf gelmişti rengi stickerlar reklam onlar sayesinde indirimli alıyorum modifiye parçalarımı opc line tarzı ön tampon eklerinin de varlığıyla yokluğu bir olduğu için sevmiyorum. yorumun için teşekkür ederim....Aracın rengi eger magma kırmızısıysa fotograftan çok daha canlı duruyor. Benımkının rengıde magma aksamları hele turuncu sokak ısıgının altına koyulursa ınanılmaz pembemsi turuncumsu bir renk oluyor. Bilmiyorum eleştiri kabul edermisin ama stickerlar hoşuma gitmedi benımde. Birde ön tampon eki biraz girintili çıkıntılı acayip birşey olmus. Düz opc line tarzı birşey yaptırsaydın keşke. Bunların dısında guzel olmus farlar zaten kırmızı arabaya siyah zemınli hangi farı takarsan tak çok guzel duruyor.
Gule gule kullan