Kış geliyor, egzoz bilyasını değiştiniz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
attachment.php

Egzoz bilyası maliyeti düşük ve işçiliği zor olan bir parçadır Bu sebepten tüm servisler umursamaz, bakmazlar. Eksoz bilyası bozuk olan araçlarda sarsıntı, çekiş düşüklüğü, yakıt artışı, gürültü gibi sorunlar oluşur. Katalitik konvertör olan veya olmayan tüm benzinli, dizel araçlarda bulunur. Sanayide kime sorarsanız, eksoz bilyasını bilir, nerede yaptırabileceğinizi söyler.

Değişmediyseniz bir an önce değişin.

Ekli dosyalar

• egzoz.webp
    egzoz.webp
    14.5 KB · Görüntüleme: 234
attachment.php

Egzoz bilyası maliyeti düşük ve işçiliği zor olan bir parçadır Bu sebepten tüm servisler umursamaz, bakmazlar. Eksoz bilyası bozuk olan araçlarda sarsıntı, çekiş düşüklüğü, yakıt artışı, gürültü gibi sorunlar oluşur. Katalitik konvertör olan veya olmayan tüm benzinli, dizel araçlarda bulunur. Sanayide kime sorarsanız, eksoz bilyasını bilir, nerede yaptırabileceğinizi söyler.

Değişmediyseniz bir an önce değişin.
Bu konuda çırakların uzmanlık tezi yaptığı söylenir:)

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iptal ettim kurtuldum :D

Benim aracım eski model olduğu için orijinalini bulamıyorum. Mecburen çıkmacılara bakacak gibiyim.

İlk defa gördüm :D

Peki bu parça periyodik olarak değişmesi gereken birşey mi? Bozulsa da bozulmasa da?

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Merhabalar şimdi merak ettim bende Corsa B 2000 var onda var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

her bakımda düzenli değiştiririm :) :D

Bende ilk defa duydum,ve gördüm. Bendede yok sanırım eğer aksi olsaydı arıza verirdi.

Geri