Kış Için 4 Adet Tüyo...sileceklere Çorap :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Az önce haberlere şöyle bir baktımda kar geliyormuş..Şu videoyu buldum :)..Videodaki sempatik arkadaş :) 4 adet tüyo vermiş bunlardan biri sileceklere çorap..Bence işe yarar bilgiler..
View: https://www.youtube.com/watch?v=tGkfnnuJf5k

• Beğen
Tepkiler: Sedat1 ve esstel
Çorap işi çok saçma. Eminim o videoyu çeken arkadaş kendisi hiç geçirmemiştir. Denemesi bedava hava sıcaklığının eksilere düştüğü akşamda takın ıslak olan o çoraplar sabaha kemik gibi olacaktır. Eee ondan sonra onu silecekten çıkartacağım diye uğraş dur. Hadi çıkarttık nereye koyacağım. Islak ıslak bagajda kurumazda. Nemli nemli kokup duracak.

Ayrıca aynalara kilitli poşet meselesine gelince bizim Astra J lerde arka cam rezistans düğmesine basıca otomatikmen aynalarda bulunan rezistans ta devreye giriyor ve iki dakika içerisinde buzdan eser kalmıyor. Tabi aynalarında bu özellik olmayanlar için mantıklı bir işlem olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Çocukluğumda hatırlardım millet arabasının üzerine kilim, karton vs örterdi :) Bu videodakiler biraz daha modern hali sanırım :)

İnce naylon çorap iş görür.. :)Ben açıkçacı market poşetleri kullanıyorum..Bez ve kağıt sıkıntı çıkarıyor..Bez ıslanınca çabuk donuyor ve yararından çok zararı dokunuyor..Burda anlatılan sanıırm Donsuz :) buzlanma olmadığı zamanlar için tavsiye edilebilir..

Geri