Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar
Lastik almam gerekiyor ama şu kış lastigi muhabbeti kafamı bulandırıyor.
Kış lastiklerinin kullanımı tüm Türkiye'yi mi kapsıyor yoksa belli illeri mi ?
Ben İzmir de yaşıyorum buraya ne kar yağar ne de don olayı olur ?
Aracınız için continental TS850 varsa onu yoksa michelin alipn a4 alın, A4 her boyutta var.
Fiyatı pahalı ama testlerin 1 numarası TS850de kampanyada var radyoda duydum
205/55R16 için ikisininde fiyatı 240tan başlyıor sizin ölçüyü bilemiyorum
bence petlas=starmaxx'tan uzak durun adamlar bir teste bile girmedi ne olduğu belirsiz hala..
Ayrıca mutlaka 4 tane alın öne taksanız araç çeker döner arkadan kopar, arkaya taksanız çekmez durmaz virajda araba virajı almaz dümdüz gidebilir. 2 durumda da hayatınız söz konusu olabilir.
Arkadaşlar
Lastik almam gerekiyor ama şu kış lastigi muhabbeti kafamı bulandırıyor.
Kış lastiklerinin kullanımı tüm Türkiye'yi mi kapsıyor yoksa belli illeri mi ?
Ben İzmir de yaşıyorum buraya ne kar yağar ne de don olayı olur ?
Evet ticari araçlar için geçerli ama husisiler içinde olmalı bence çünkü kış lastiğine ne kar nede don gerekli 8 derecenin altına düştümü standart lastik sertleşir yolu tutmaz
geçen sene aracımı satacaktım kış lastiklerini takmadım kullanmıyordum, bir gün alıcı çıktı arabayı sabahtan yıkatayım dedim aldım bütün gece 5-6 derecede kaskatı olmuştu lastikler daha 100metre olmamıştı ki hızım en fazla 25-30 suadiye sahil yolu yerler don falan değil öndeki araç durdu arada var 10-15 metre benim araç durmadı yavaşta olsa lök diye girmiştim arabaya o zaman ne kadar fark olduğunu gördüm siz de zordan öğrenmeyin.