Kis Lastigi tavsiyesi (Ankara)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cebelli59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kis Lastigi tavsiyesi (Ankara)

2012 36. Hafta uretimi. 2013 bu ebatta zor bulunuyor

Ben sadece önlerde kullanıyordum (Goodyear UltraGrip Performance) uzun yıllardır tanıdığım ustam her defasında bu konuda uyarınca az önce internetten 269 liraya 2 adet Nokian WR2 (2012 - 46. hafta üretimi) aldım.

Cebelli59 link' Alıntı:
2012 36. Hafta uretimi. 2013 bu ebatta zor bulunuyor
çokda eski değilmiş hayırlı uğurlu olsun  kazasız belasız kullanın inşallah....

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ben sadece önlerde kullanıyordum (Goodyear UltraGrip Performance) uzun yıllardır tanıdığım ustam her defasında bu konuda uyarınca az önce internetten 269 liraya 2 adet Nokian WR2 (2012 - 46. hafta üretimi) aldım.

:) aman diyelim arkalarda yazlıkmı kalıyor kışın ? bu arada nokianı çok övüyorlar deneyimleri paylaşın diyeceğim ama iki lastik çokda hissettirmez sanki markayı :)

melihksn link' Alıntı:
:) aman diyelim arkalarda yazlıkmı kalıyor kışın ? bu arada nokianı çok övüyorlar deneyimleri paylaşın diyeceğim ama iki lastik çokda hissettirmez sanki markayı :)

Evet cimriliğim tutmuştu sadece önlere kışlık almıştım  011zaa

Tolga lo, yapmışken 4 tekerin dördünü de farklı marka al, toptan bir deneyim paylaş bizimle.

Hehehe ankaralı taksiciler gibi arka sapıta sapıta gidiyor allahdan yasa çıkdıda mecburi taktılar :)

Saolasin abi valla 2012 deyince bnimde icime kurt dusmustu :)

GNSpower link' Alıntı:
Tolga lo, yapmışken 4 tekerin dördünü de farklı marka al, toptan bir deneyim paylaş bizimle.

Ayrı tellerden nameler diyorsun.

Sol ön çok konforlu, sağ arka iyi su tahliye ediyor, sol önün fren süper, sağ arkanın tüketime katkısı gözden kaçmıyor vs vs vs..

Geri