Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eskişehir de yazin da kullandim ama hiçbi sorun yaşamadim.
yanak katlar diş atar fln diyolardi ama banamisin demedi. epey sertti lastik.
heh antalya gibi sicak memleketlerde tabi lastik kendini salabilir orasini hiç denemedim. denemekte istemem acikcasi
.
Reklam olarak algılamayın ama bence kışlık için Bridgestone almayın derim.
Hiç sevmesem de kış için Michelin Alpin serisi yada Goodyear Ultragrip felan bana daha iyi geliyor. Nokian ise çok güzel bir seçim olur.
.
Reklam olarak algılamayın ama bence kışlık için Bridgestone almayın derim.
Hiç sevmesem de kış için Michelin Alpin serisi yada Goodyear Ultragrip felan bana daha iyi geliyor. Nokian ise çok güzel bir seçim olur.
Tabi tabi amacımız reklam değil elbet.Paylaşım ve bilgilenme.Bu söylediğiniz 2 lastiğide incelemiştim ben zaten.Michelin'a son zamanlarda kaliteyi düşürdü diyorlar çeşitli sitelerde okuyorum.Bazı tanıdıklarda söyleyince tuz biber oldu üstüne.
Şu anki lastiğim goodyear , kışlıktada değişik bir marka kullanmak istedim açıkçası .
Gözü kapalı nokian wrg2 alın dua edin bana bu seneki kış malumunuzdu. bulunduğum yerde 3 defa 1,5 mt üzerinde kar yağdı buz da cabası. karadeniz yolları malum yokuş hep. bir kere zincir takmadım. muazzam lastikler.