Nedir şu michelin hayranlığı anlamam, sonra da adamlar bir internet sitesi yapmaya zahmet etmiyorlar , fiyatları da şişirdikçe şişiriyorlar, Bridgestone Blizzak, Goodyear Vector 7, Continental Winter contact, Pirelli snowcontrol da var, bunlar da en az michelin kadar iyiler. Hatta ben yokohoma kullanıyorum 2 sene önce michelinin neredeyse yarı fiyatına aldım, bir kere bile yolda kaldığımı hatırlamıyorum geçen sene şu karın en berbat olduğu gece, sabaha karşı saat 2:00 bakırköyden istinyeye ameliyata 25 dakikada gittim, geri dönüşte üçbucukta yolda bir ben bir de kar küreme araçları vardı. Okmeydanı TEM bağlantı yolunda bile 70-80le gittim.
İstanbula kar yağınca sırf zevk için, antreman olsun diye kar lastiğimi alıp geceyarısı gezmeye çıkıyorum. Demek istediğim bir takım kar lastiğiniz olsun da markası ancak %5-10 fark ettirir, normal yaz lastiğine göre ise arada dünyalar kadar fark oluyor.
Bir ekleme ben bugüne kadar hiç zincir kullanmadım, nasıl takılır bilmiyorum, eğer eğimde cam buza denk gelmezseniz bunun haricinde zincirin hiçbir anlamı yok hatta avrupada birçok ülkede almanya fransa belçikada zincir kullanılmaz yolları bozduğu için yasaktır aynı şekilde ekimden sonra kış lastiği kullanımı almanyada zorunlu idi. En son ne durumda bilmiyorum.