Ynt: Kısa Anten Montajı Fotoğraf + Video
Balık Sırtı Olanı varmı ? bu anatenlerin
Balık Sırtı Olanı varmı ? bu anatenlerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balıksırtı bazı servislerde takılıyor ancak tavan döşemelerinde sıkıntı olabileceği için çok fazla tercih edilmiyor34ERC53 link' Alıntı:Balık Sırtı Olanı varmı ? bu anatenlerin
markopasa86 link' Alıntı:Kısa uzun fln değilde şu tv yi en güzel çeken anten yok mu ya. Samanyolundan başka kanal çekmiyor Allah cnaımı alsın
Vallahi ben klipleri akşamları dışarıda dolaşırken açıyorum, izlemesem bile hem müzik dinliyorum, hemde aracın içide karanlık olduğundan inanılmaz bir ambiyans oluşuyor, o yüzden özellikle hareketli ve bol ışık efekti olan klipleri indirmeye çalışıyorumnapleser link' Alıntı:Bende kanal çekmediğinden tv izleyemiyorum
Tv izlemiyorum,klip izlemiyorum,film izlemiyorum,navigasyonu kullanmıyorum,usb ipod girişlerinden müzik dinleyemiyorum zırıltı yaptığı için niye 2000 tl verip taktırdım bu cyclone u
Geri görüşü kullanıyorum ama
HaKaN link' Alıntı:ben bu özellikleri kullanacağım için aldım
navigasyonu kullanıyorum, genelde video klip izliyorum, uzun yolda film izliyorum, geri görüş
fazlasıyla kullanıyorum
yani benim verdiğim paraya değdi açıkçası
sn.napleser keşke cd 500 alsaydınız bunları kullanmadığınıza göre